DKM Kitap Fuarı 1 hafta uzatıldı

GÜNDEM 01.12.2019 - 16:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1606+ kez okundu.
 

DKM Kitap Fuarı 1 hafta uzatıldı

Dörtler Kültür Merkezi’nce (DKM) bu yıl 1.’si gerçekleştirilen Kitap Fuarı, gösterilen yoğun ilgiden dolayı bir hafta uzatıldı.  DKM Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karataş, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki fuarın dün sona ermesi gerektiğini belirterek bir hafta uzattıklarını söyledi. Karataş, özellikle üniversiteye hazırlanan gençlerin kitap fuarına ilgi gösterdiklerine dikkat çekerek, 8 Aralık Pazar gününe kadar etkinliğin süreceğini söyledi. Kitap fuarında, Adanalı yazarlar da okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalama fırsatı buluyor.

Dörtler Kültür Merkezi’nce (DKM) bu yıl 1.’si gerçekleştirilen Kitap Fuarı, gösterilen yoğun ilgiden dolayı bir hafta uzatıldı. 

DKM Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karataş, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki fuarın dün sona ermesi gerektiğini belirterek bir hafta uzattıklarını söyledi. Karataş, özellikle üniversiteye hazırlanan gençlerin kitap fuarına ilgi gösterdiklerine dikkat çekerek, 8 Aralık Pazar gününe kadar etkinliğin süreceğini söyledi. Kitap fuarında, Adanalı yazarlar da okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalama fırsatı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.