Minik fidanlar fidan dikti

GÜNDEM 05.12.2019 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1536+ kez okundu.
 

Minik fidanlar fidan dikti

  ADANA-Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakım Evi’nde kreş hizmeti ve eğitim verilen 3-6 yaş arasındaki çocuklar fidanları toprakla buluşturdu. AĞAÇ KESME FİDAN DİK Minik yürekler, dün  Mustafa Cahit Kıraç ilkokulu bahçesinde  fidan diktiler. Her yıl binlerce fidanın bilinçsizce heba edildiği ülkemizde minik yüreklere ağaç kesmenin çok kötü bir şey olduğu anlatılıp bilinçlendirildi. “Ağaç kesme, fidan dik” bilinci aşılanan minik yürekler,  öğretmenleri eşliğinde fidanları toprakla buluşturdu. Yani minik fidanlar, fidan dikti.

 

ADANA-Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakım Evi’nde kreş hizmeti ve eğitim verilen 3-6 yaş arasındaki çocuklar fidanları toprakla buluşturdu.

AĞAÇ KESME FİDAN DİK

Minik yürekler, dün  Mustafa Cahit Kıraç ilkokulu bahçesinde  fidan diktiler. Her yıl binlerce fidanın bilinçsizce heba edildiği ülkemizde minik yüreklere ağaç kesmenin çok kötü bir şey olduğu anlatılıp bilinçlendirildi. “Ağaç kesme, fidan dik” bilinci aşılanan minik yürekler,  öğretmenleri eşliğinde fidanları toprakla buluşturdu. Yani minik fidanlar, fidan dikti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.