01 Burda AVM’den Adana’nın Kurtuluşuna Özel Sergi

03.01.2020 - 17:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1992+ kez okundu.
 

01 Burda AVM’den Adana’nın Kurtuluşuna Özel Sergi

Gelişen ve büyüyen Çukurova Bölgesi’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi 01 Burda AVM, 5 Ocak Adana’nın kurtuluşunun 98. yılını Ulu Önder Atatürk’ün Adana fotoğraflarından oluşan sergi ile ziyaretçileriyle kutlayacak… Gelişen ve büyüyen Çukurova Bölgesi’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi 01 Burda AVM, ziyaretçilerini Adana’nın kurtuluş coşkusunu hep beraber yaşamak için Ulu Önder Atatürk’ün Adana fotoğraflarından oluşan sergiye davet ediyor. Dr. Haluk Uygur’un arşivinden yararlanılarak oluşturulan, Adana’nın kurtuluşunun 98. yılına özel sergi, 12 Ocak Pazar gününe kadar her gün, 10.00-22.00 saatleri arasında 01 Burda AVM’de ziyaret edilebilecek. Adana’nın kurtuluşunun 98. yılını ziyaretçileri ile kutlayan 01 Burda AVM, bu eşsiz sergiye tüm bölge halkını davet ediyor.  

Gelişen ve büyüyen Çukurova Bölgesi’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi 01 Burda AVM, 5 Ocak Adana’nın kurtuluşunun 98. yılını Ulu Önder Atatürk’ün Adana fotoğraflarından oluşan sergi ile ziyaretçileriyle kutlayacak…

Gelişen ve büyüyen Çukurova Bölgesi’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi 01 Burda AVM, ziyaretçilerini Adana’nın kurtuluş coşkusunu hep beraber yaşamak için Ulu Önder Atatürk’ün Adana fotoğraflarından oluşan sergiye davet ediyor.

Dr. Haluk Uygur’un arşivinden yararlanılarak oluşturulan, Adana’nın kurtuluşunun 98. yılına özel sergi, 12 Ocak Pazar gününe kadar her gün, 10.00-22.00 saatleri arasında 01 Burda AVM’de ziyaret edilebilecek.

Adana’nın kurtuluşunun 98. yılını ziyaretçileri ile kutlayan 01 Burda AVM, bu eşsiz sergiye tüm bölge halkını davet ediyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.