Gerçek Ankara Gün Yüzüne Çıkıyor

GÜNDEM 04.01.2020 - 16:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1483+ kez okundu.
 

Gerçek Ankara Gün Yüzüne Çıkıyor

        Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, MAG Business’a özel verdiği röportajında “Ankara’nın Kalbi” dediği Altındağ için hayata geçirecekleri yeni projeleri anlattı. Altındağ'da önceliği çocuklara ve gençlere verdiklerini söyleyen Balcı, Ankara’nın en yeşil ilçesi olma hedefinden de bahsetti.   Gerçek Ankara’yı gün yüzüne çıkarmak için hayata geçirecekleri projelerinden bahseden Asım Balcı “Biz Altındağ'ı Ankara'nın, hatta Türkiye'nin kalbi olarak nitelendiriyoruz. Cumhuriyetimizin kurulduğu, İstiklal Marşımızın yazıldığı, Ankara’nın manevi mimarı Hacı Bayram Veli Hz. doğduğu, yaşadığı ilçe... Hamamönü, Ulus ve Ankara Kalesi gibi lokasyonlar her gün binlerce yerli yabancı turisti ağırlıyor. Peki, biz Altındağ Belediyesi olarak başkent turizmi için neler yapıyoruz?

 

 

 

 

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, MAG Business’a özel verdiği röportajında “Ankara’nın Kalbi” dediği Altındağ için hayata geçirecekleri yeni projeleri anlattı. Altındağ'da önceliği çocuklara ve gençlere verdiklerini söyleyen Balcı, Ankara’nın en yeşil ilçesi olma hedefinden de bahsetti.

 

Gerçek Ankara’yı gün yüzüne çıkarmak için hayata geçirecekleri projelerinden bahseden Asım Balcı “Biz Altındağ'ı Ankara'nın, hatta Türkiye'nin kalbi olarak nitelendiriyoruz. Cumhuriyetimizin kurulduğu, İstiklal Marşımızın yazıldığı, Ankara’nın manevi mimarı Hacı Bayram Veli Hz. doğduğu, yaşadığı ilçe... Hamamönü, Ulus ve Ankara Kalesi gibi lokasyonlar her gün binlerce yerli yabancı turisti ağırlıyor. Peki, biz Altındağ Belediyesi olarak başkent turizmi için neler yapıyoruz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.