MARDAV Başkanı yeniden Göktekin

GÜNDEM 30.01.2020 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1510+ kez okundu.
 

MARDAV Başkanı yeniden Göktekin

  Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) 25. Olağan Genel Kurulu vakıf binasında yapıldı.  YARDIMLAR SÜRÜYOR Mevcut başkan Osman Göktekin, bir kez daha aynı göreve seçildi. Osman Göktekin’in MARDAV Başkanlığı’nda sekizinci dönemi de başlamış oldu. Bu yıl bin 136 öğrenciye 8 ay süreyle toplam bin  200 TL burs veren MARDAV, ihtiyaç sahibi 2 bin 500 kişiye de gıda yardımında bulundu.  DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ Kurulduğu günden bu yana binlerce öğrenciye burs veren, yoksullara yardım eli uzatan MARDAV’ın burslarıyla okuyup akademisyen, doçent ve önemli mesleklerin sahibi olan çok sayıda kişi bulunuyor. MARDAV Başkanı Osman Göktekin, öğrencileri geleceğe hazırlayan ve burs için katkı sunan ihtiyaç sahiplerine vakıf aracılığıyla destek olan herkese teşekkür etti.  BU VAKIF HERKESİN Başkan Göktekin, “Hiç bir siyasi partiye uzaklığımız ya da yakınlığımız yok. Biz sadece ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyoruz. Durumu iyi olmayan Mardinli öğrencilere tüzüğümüz koşulları kapsamında burs veriyoruz. Bu vakıf herkesindir. Herkes gücü nispetinde destek olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. YÖNETİM KURULU  Osman Göktekin Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Osman Göktekin (Başkan) Mehmet Yalçın (Başkan Yardımcısı) Abdullah Ökmen (Genel Sekreter) Metin Kanık (Sayman) Ahmet Yarar (Basın sorumlusu) M. Reşit Kardaş (Sosyal ve Kültürel İşler Sorumlusu) Aziz Karakoyun (Dış İlişkiler Sorumlusu)

 

Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) 25. Olağan Genel Kurulu vakıf binasında yapıldı. 
YARDIMLAR SÜRÜYOR
Mevcut başkan Osman Göktekin, bir kez daha aynı göreve seçildi. Osman Göktekin’in MARDAV Başkanlığı’nda sekizinci dönemi de başlamış oldu. Bu yıl bin 136 öğrenciye 8 ay süreyle toplam bin  200 TL burs veren MARDAV, ihtiyaç sahibi 2 bin 500 kişiye de gıda yardımında bulundu. 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Kurulduğu günden bu yana binlerce öğrenciye burs veren, yoksullara yardım eli uzatan MARDAV’ın burslarıyla okuyup akademisyen, doçent ve önemli mesleklerin sahibi olan çok sayıda kişi bulunuyor. MARDAV Başkanı Osman Göktekin, öğrencileri geleceğe hazırlayan ve burs için katkı sunan ihtiyaç sahiplerine vakıf aracılığıyla destek olan herkese teşekkür etti. 
BU VAKIF HERKESİN
Başkan Göktekin, “Hiç bir siyasi partiye uzaklığımız ya da yakınlığımız yok. Biz sadece ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyoruz. Durumu iyi olmayan Mardinli öğrencilere tüzüğümüz koşulları kapsamında burs veriyoruz. Bu vakıf herkesindir. Herkes gücü nispetinde destek olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
YÖNETİM KURULU 
Osman Göktekin Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Osman Göktekin (Başkan)
Mehmet Yalçın (Başkan Yardımcısı)
Abdullah Ökmen (Genel Sekreter)
Metin Kanık (Sayman)
Ahmet Yarar (Basın sorumlusu)
M. Reşit Kardaş (Sosyal ve Kültürel İşler Sorumlusu)
Aziz Karakoyun (Dış İlişkiler Sorumlusu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.