Tek tek denetleniyor

08.04.2020 - 11:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2419+ kez okundu.
 

Tek tek denetleniyor

Corona virüs(Covid-19) önlemleri kapsamında yapılan denetim nedeniyle Eskişehir’in giriş ve çıkışında kilometrelerce kuyruk oluştu. Eskişehir-Ankara çevre yolu yönünde oluşan uzun kuyruk havadan görüntülendi. Corona vürüs tedbirleri çerçevesinde, yurt genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de kentin giriş ve çıkışlarında denetimler devam ediyor. Bu kapsamda ekipler tarafından sadece nakliye, gıda ve şehirlerarası taşımacılık yapan TIR ve kamyonlara geçiş izni verildi. Diğer yandan özel araçlarıyla şehirlerarası yolculuk yapmaya kalkan bazı sürücüler ise kente alınmayarak geri gönderildi. "KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU" Polis, Jandarma ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekipleri tarafından uygulama noktasında tek tek durdurarak ateşleri ölçülen ve asayiş uygulaması yapılan sürücüler, uzun kuyruklar oluşturdu. Araç yoğunluğu nedeniyle yaklaşık 3 kilometre uzunluğa erişen kuyruk, havadan görüntülendi.

Corona virüs(Covid-19) önlemleri kapsamında yapılan denetim nedeniyle Eskişehir’in giriş ve çıkışında kilometrelerce kuyruk oluştu. Eskişehir-Ankara çevre yolu yönünde oluşan uzun kuyruk havadan görüntülendi.

Corona vürüs tedbirleri çerçevesinde, yurt genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de kentin giriş ve çıkışlarında denetimler devam ediyor. Bu kapsamda ekipler tarafından sadece nakliye, gıda ve şehirlerarası taşımacılık yapan TIR ve kamyonlara geçiş izni verildi. Diğer yandan özel araçlarıyla şehirlerarası yolculuk yapmaya kalkan bazı sürücüler ise kente alınmayarak geri gönderildi.

"KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU"

Polis, Jandarma ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekipleri tarafından uygulama noktasında tek tek durdurarak ateşleri ölçülen ve asayiş uygulaması yapılan sürücüler, uzun kuyruklar oluşturdu. Araç yoğunluğu nedeniyle yaklaşık 3 kilometre uzunluğa erişen kuyruk, havadan görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.