1 haftada tamamen iyileştim

DÜNYA 18.04.2020 - 11:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2209+ kez okundu.
 

1 haftada tamamen iyileştim

Almanya, Ebola virüsüne karşı üretilen ve koronavirüsün tedavisinde umut veren Remdevisir isimli ilacı konuşuyor. Münih'te yaşayan ve koronavirüse yakalanan 42 yaşındaki şahıs, Remdevisir ile birlikte 1 haftada sağlığına kavuştu. Alman basını olayı "Büyük umut. Yeni ilaç iyileştiriyor" sözleriyle duyurdu. Almanya'nın Münih şehrinde 40 derece ateş, yoğun öksürük ve göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki Curtis Warren Puckett 7 günde tamamen iyileşti. Olayı manşetine taşıyan Bild gazetesi Puckett'ın durumunu "Büyük umut. Yeni ilaç iyileştiriyor" başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Almanya, Ebola virüsüne karşı üretilen ve koronavirüsün tedavisinde umut veren Remdevisir isimli ilacı konuşuyor. Münih'te yaşayan ve koronavirüse yakalanan 42 yaşındaki şahıs, Remdevisir ile birlikte 1 haftada sağlığına kavuştu. Alman basını olayı "Büyük umut. Yeni ilaç iyileştiriyor" sözleriyle duyurdu.

Almanya'nın Münih şehrinde 40 derece ateş, yoğun öksürük ve göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki Curtis Warren Puckett 7 günde tamamen iyileşti.

Olayı manşetine taşıyan Bild gazetesi Puckett'ın durumunu "Büyük umut. Yeni ilaç iyileştiriyor" başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.