İETT otobüsü, ağaca çarparak durabildi

20.04.2020 - 15:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1629+ kez okundu.
 

İETT otobüsü, ağaca çarparak durabildi

Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi'nde iki kamyonet ve bir ÎETT otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 şoförün de hafif yaralı olarak kurtulduğu kazada, İETT otobüsü bir ağaca çarparak durabildi. OTOBÜS GÜÇLÜKLE DURDU Dolmabahçe Caddesi'nde saat 12.00 sıralarında Karaköy istikameti üzerinde Resim Müzesi'ne giriş yapmak isteyen iki kamyonet yol kenarında durunca, arkadan gelen İstanbul Otobüs A.Ş'ye bağlı belediye otobüsü duramayarak kamyonete çarptıktan sonra ağaca vurdu. Aydınlatma direğini deviren otobüs güçlükle durdu.

Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi'nde iki kamyonet ve bir ÎETT otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 şoförün de hafif yaralı olarak kurtulduğu kazada, İETT otobüsü bir ağaca çarparak durabildi.

OTOBÜS GÜÇLÜKLE DURDU

Dolmabahçe Caddesi'nde saat 12.00 sıralarında Karaköy istikameti üzerinde Resim Müzesi'ne giriş yapmak isteyen iki kamyonet yol kenarında durunca, arkadan gelen İstanbul Otobüs A.Ş'ye bağlı belediye otobüsü duramayarak kamyonete çarptıktan sonra ağaca vurdu. Aydınlatma direğini deviren otobüs güçlükle durdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.