İstanbul, Bursa, Kocaeli, İzmir ve Bursa virüste pik yaptı

GÜNDEM 23.04.2020 - 09:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1225+ kez okundu.
 

İstanbul, Bursa, Kocaeli, İzmir ve Bursa virüste pik yaptı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün videokonferans yöntemiyle düzenlenen MYK toplantısında il il son durumu anlatan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul virüste pik yaptı ve rahatlamaya geçti. İstanbul'u Kocaeli, İzmir ve Bursa takip ediyor" ifadelerini kullandı. SON GELİŞMELER MASAYA YATIRILDI Alınan önlemler ve vatandaşların büyük ölçüde kurallara riayet etmeleri sonrasında yatay seyre geçen salgınla ilgili son gelişmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki MYK toplantısında masaya yatırıldı. BAKAN KOCA 4 KENTİMİZE DİKKAT ÇEKTİ Hazırladığı sunumu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer bakanlarla paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il son durumu anlattı. Îstanbul'da virüsün pik yaptığını ve rahatlamaya geçtiğini belirten Koca, "İstanbul'u Kocaeli , Îzmir ve Bursa takip ediyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün videokonferans yöntemiyle düzenlenen MYK toplantısında il il son durumu anlatan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul virüste pik yaptı ve rahatlamaya geçti. İstanbul'u Kocaeli, İzmir ve Bursa takip ediyor" ifadelerini kullandı.

SON GELİŞMELER MASAYA YATIRILDI

Alınan önlemler ve vatandaşların büyük ölçüde kurallara riayet etmeleri sonrasında yatay seyre geçen salgınla ilgili son gelişmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki MYK toplantısında masaya yatırıldı.

BAKAN KOCA 4 KENTİMİZE DİKKAT ÇEKTİ

Hazırladığı sunumu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer bakanlarla paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il son durumu anlattı. Îstanbul'da virüsün pik yaptığını ve rahatlamaya geçtiğini belirten Koca, "İstanbul'u Kocaeli , Îzmir ve Bursa takip ediyor" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.