10 BİN ÇOCUĞA ONLINE EĞİTİM VERİLECEK

EĞİTİM 23.04.2020 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1499+ kez okundu.
 

10 BİN ÇOCUĞA ONLINE EĞİTİM VERİLECEK

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği işbirliğiyle yürütülen “Yarını Kodlayanlar” projesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında online eğitim dönemine geçiliyor. Buna göre, 7-14 yaş arası çocuklar dijital platformlar üzerinden açılacak sınıflar aracılığıyla kodlama öğrenebilecek. Yarını Kodlayanlar Online Eğitimleri ile yaz sonuna kadar 10 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor.   23 Nisan 2020 – Toplumsal değişim ve gelişimin öncüsü olma hedefiyle faaliyet gösteren Türkiye Vodafone Vakfı, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Vakıf, Habitat Derneği işbirliğiyle yürüttüğü ve bugüne kadar 60 ilde 43 binin üzerinde çocuğa ulaşan Yarını Kodlayanlar projesini online ortama taşıdı. Buna göre, 7-14 yaş arası çocuklar dijital platformlar üzerinden açılacak sınıflar aracılığıyla kodlama öğrenebilecek. Yarını Kodlayanlar Online Eğitimleri ile yaz sonuna kadar 10 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği işbirliğiyle yürütülen “Yarını Kodlayanlar” projesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında online eğitim dönemine geçiliyor. Buna göre, 7-14 yaş arası çocuklar dijital platformlar üzerinden açılacak sınıflar aracılığıyla kodlama öğrenebilecek. Yarını Kodlayanlar Online Eğitimleri ile yaz sonuna kadar 10 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

 

23 Nisan 2020 – Toplumsal değişim ve gelişimin öncüsü olma hedefiyle faaliyet gösteren Türkiye Vodafone Vakfı, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Vakıf, Habitat Derneği işbirliğiyle yürüttüğü ve bugüne kadar 60 ilde 43 binin üzerinde çocuğa ulaşan Yarını Kodlayanlar projesini online ortama taşıdı. Buna göre, 7-14 yaş arası çocuklar dijital platformlar üzerinden açılacak sınıflar aracılığıyla kodlama öğrenebilecek. Yarını Kodlayanlar Online Eğitimleri ile yaz sonuna kadar 10 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.