Tunceli'de koronavirüs vakası kalmadı

GÜNDEM 24.04.2020 - 12:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1208+ kez okundu.
 

Tunceli'de koronavirüs vakası kalmadı

Tunceli Valiliği, kentte tespit edilen 8 yeni tip Koronavirüs (Covid-19) vakasının hepsinin taburcu olduğunu açıkladı. Kentteki hastanelerde koronavirüs tedavisi gören hasta kalmadı. VALİLİK AÇIKLADI Tunceli'de Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisi tamamlanan 8 hasta taburcu edildi. Tunceli Valiliği, dün yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar Tunceli'de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan E.D. (27) adlı hastamız da taburcu oldu. Böylece iyileşip taburcu olan hasta sayımız 8 oldu. Şükürler olsun. Başhekimimiz nezdinde sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.  

Tunceli Valiliği, kentte tespit edilen 8 yeni tip Koronavirüs (Covid-19) vakasının hepsinin taburcu olduğunu açıkladı. Kentteki hastanelerde koronavirüs tedavisi gören hasta kalmadı.

VALİLİK AÇIKLADI

Tunceli'de Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisi tamamlanan 8 hasta taburcu edildi. Tunceli Valiliği, dün yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar Tunceli'de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan E.D. (27) adlı hastamız da taburcu oldu. Böylece iyileşip taburcu olan hasta sayımız 8 oldu. Şükürler olsun. Başhekimimiz nezdinde sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.