SOSYAL MESAFELİ PİDE KUYRUĞU

25.04.2020 - 09:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2084+ kez okundu.
 

SOSYAL MESAFELİ PİDE KUYRUĞU

Bahçelievler'de Ramazan pidesi almaya gelen vatandaşlardan Adnan Miroğlu, "Ramazanının ilk günündeyiz her zaman olduğu gibi pide sırasındayız. Sosyal mesafeye de dikkat etmeye çalışıyoruz, maskemizi de takıyoruz. Bu akşam ilk pidemizi alıp çocuklarla iftarımızı açacağız" dedi. "BEN İFTAR SAATİNE YAKIN GELİYORDUM" Fatih Balatta pide kuyruğunda bekleyen bir vatandaş, "Ramazan'ı anlayalım, yoksa evde otur otur hiçbir şey anlamıyoruz. Allah daha beterinden saklasın. Ben iftar saatine yakın geliyordum, saat 18.00'da bittiği için geldim. Genelde mesafeye uygun olarak sıraya geçiyoruz" diye konuştu.   Fırınlara gelen vatandaşlarında korona virüs nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü. İşletmeciler ise yoğunluk oluşmaması için vatandaşları sırayla fırınlara aldı. Alınan karar doğrultusunda iftara yakın saatlerde yoğunluk oluşmaması için pide üretimleri ise saat 18.00 itibariyle sona erdi.

Bahçelievler'de Ramazan pidesi almaya gelen vatandaşlardan Adnan Miroğlu, "Ramazanının ilk günündeyiz her zaman olduğu gibi pide sırasındayız. Sosyal mesafeye de dikkat etmeye çalışıyoruz, maskemizi de takıyoruz. Bu akşam ilk pidemizi alıp çocuklarla iftarımızı açacağız" dedi.

"BEN İFTAR SAATİNE YAKIN GELİYORDUM"

Fatih Balatta pide kuyruğunda bekleyen bir vatandaş, "Ramazan'ı anlayalım, yoksa evde otur otur hiçbir şey anlamıyoruz. Allah daha beterinden saklasın. Ben iftar saatine yakın geliyordum, saat 18.00'da bittiği için geldim. Genelde mesafeye uygun olarak sıraya geçiyoruz" diye konuştu.

 
Fırınlara gelen vatandaşlarında korona virüs nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü. İşletmeciler ise yoğunluk oluşmaması için vatandaşları sırayla fırınlara aldı. Alınan karar doğrultusunda iftara yakın saatlerde yoğunluk oluşmaması için pide üretimleri ise saat 18.00 itibariyle sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.