Valinin adıyla dolandırıcılık tuzağı

GÜNDEM 01.05.2020 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2779+ kez okundu.
 

Valinin adıyla dolandırıcılık tuzağı

Tekirdağ’da Vali Aziz Yıldırım’ın adını kullanarak solunum cihazı alınacağı gerekçesi ile vatandaşlarımızdan para talep edilerek dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu bilgisi üzerine emniyetten uyarı açıklaması yapıldı. Tekirdağ Valiliği’nin ve Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ın bu yönde bir talebi bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür taleplere itibar etmemeleri ve benzer bir girişimle karşılaşmaları durumunda ivedilikle 155 Polis İmdat Hattı’nı aramaları gerekmektedir” denildi.

Tekirdağ’da Vali Aziz Yıldırım’ın adını kullanarak solunum cihazı alınacağı gerekçesi ile vatandaşlarımızdan para talep edilerek dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu bilgisi üzerine emniyetten uyarı açıklaması yapıldı.

Tekirdağ Valiliği’nin ve Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ın bu yönde bir talebi bulunmamaktadır.

Vatandaşlarımızın bu tür taleplere itibar etmemeleri ve benzer bir girişimle karşılaşmaları durumunda ivedilikle 155 Polis İmdat Hattı’nı aramaları gerekmektedir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.