“REHAVETE KAPILMAYIN”

GÜNDEM 12.05.2020 - 16:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2209+ kez okundu.
 

“REHAVETE KAPILMAYIN”

Adana’da herkes sokağa çıkabilir! Ancak…
Adana’da 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulusa Sesleniş konuşmasında, 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Ancak bu iller arasında Adana ile birlikte Trabzon, Aydın, Denizli, Şanlıurfa ve Diyarbakır yok.  Adana Valisi Mahmut Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rehavete kapılmayalım” çağrısında bulundu. Demirtaş, şunları kaydetti: ‘Kıymetli hemşehrilerim, Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 16-19 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağından ilimiz muaf tutulmuştur. Salgına karşı birlik olup verdiğimiz mücadelenin başarıyla sonuçlanması için kesinlikle rehavete kapılmayalım.”
Adana’da herkes sokağa çıkabilir! Ancak…

Adana’da 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulusa Sesleniş konuşmasında, 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Ancak bu iller arasında Adana ile birlikte Trabzon, Aydın, Denizli, Şanlıurfa ve Diyarbakır yok. 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rehavete kapılmayalım” çağrısında bulundu. Demirtaş, şunları kaydetti: ‘Kıymetli hemşehrilerim, Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 16-19 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağından ilimiz muaf tutulmuştur. Salgına karşı birlik olup verdiğimiz mücadelenin başarıyla sonuçlanması için kesinlikle rehavete kapılmayalım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.