15 ay geçti çivi çakmadınız

SİYASET 05.07.2020 - 16:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2081+ kez okundu.
 

15 ay geçti çivi çakmadınız

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar:
AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar, “Yerel seçimlerin üzerinden 15 ay geçmesine rağmen, bu sürede ne Adana'ya ne de Seyhan'a bir çivi çakıldı” dedi.  Yarar, Süper Lig yolunda Adana Demirspor’a başarı dileyip takımın ikincilik koltuğuna oturmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi. Dünyaya Çin’den yayılan koronavirüsle Türkiye’nin önemli bir mücadele verdiğini kaydeden Ahmet Yarar, hükümetin bu konuda gösterdiği kararlılık ve sağlık çalışanların fedakarlıklarının unutulmayacağını bildirdi.  AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar, yerel seçimlerin üzerinden uzun bir zaman geçtiğini ancak bu süreçte Adana Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi’nin iyi bir sınav vermediğini kaydetti. Yarar, “Hayırlı olsun, belediyeyi tanıma, kadrolaşma faslı derken 15 ay geride kaldı. Fakat bu sürede ne Adana'ya ne de Seyhan'a bir çivi çakıldı. Adana ve Seyhan’da belediyecilik sınıfta kalmaya devam ediyor” dedi.  Adana ve Seyhan'ın 5 yıl daha kaybetme lüksü olmadığını dikkat çeken Yarar, “Adana ve Seyhan hizmete aç, hizmet etmek için neyi bekliyorsunuz? Allah rızası için başlayın artık, bu zamana kadar Seyhan ilçemiz ve halkımız için aldığımız bir karar olmadığını görmek beni üzüyor. Belediyeler ağlama duvarı, siyasi çekişme ya da restleşmelerin yeri değil hizmet ve icra yeridir” diye konuştu.
AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar:

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar, “Yerel seçimlerin üzerinden 15 ay geçmesine rağmen, bu sürede ne Adana'ya ne de Seyhan'a bir çivi çakıldı” dedi. 

Yarar, Süper Lig yolunda Adana Demirspor’a başarı dileyip takımın ikincilik koltuğuna oturmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi. Dünyaya Çin’den yayılan koronavirüsle Türkiye’nin önemli bir mücadele verdiğini kaydeden Ahmet Yarar, hükümetin bu konuda gösterdiği kararlılık ve sağlık çalışanların fedakarlıklarının unutulmayacağını bildirdi. 
AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar, yerel seçimlerin üzerinden uzun bir zaman geçtiğini ancak bu süreçte Adana Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi’nin iyi bir sınav vermediğini kaydetti. Yarar, “Hayırlı olsun, belediyeyi tanıma, kadrolaşma faslı derken 15 ay geride kaldı. Fakat bu sürede ne Adana'ya ne de Seyhan'a bir çivi çakıldı. Adana ve Seyhan’da belediyecilik sınıfta kalmaya devam ediyor” dedi. 
Adana ve Seyhan'ın 5 yıl daha kaybetme lüksü olmadığını dikkat çeken Yarar, “Adana ve Seyhan hizmete aç, hizmet etmek için neyi bekliyorsunuz? Allah rızası için başlayın artık, bu zamana kadar Seyhan ilçemiz ve halkımız için aldığımız bir karar olmadığını görmek beni üzüyor. Belediyeler ağlama duvarı, siyasi çekişme ya da restleşmelerin yeri değil hizmet ve icra yeridir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.