Bergüzar Korel, “Umut” oldu!

GÜNDEM 23.08.2020 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2009+ kez okundu.
 

Bergüzar Korel, “Umut” oldu!

  Oyuncu Bergüzar Korel, Adana’da Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası olan ve 5 cihaza bağlı 6 aylık bebek Umut için, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan gözyaşları içinde yardım istedi. Korel, “Yalvarıyorum. Lütfen bu çocukların sesini duyun!” dedi.  Sosyal medya hesabından  SMA hastası  bebekler için yardım çağrısında bulunan oyuncu  Korel, gözyaşları içinde çektiği videoda Bakan Koca'dan yardım istedi. Korel, “Çok özür diliyorum. Böyle bir videoyu gerçekten koymak istemezdim ama ben artık gördüğüm şeylere çok üzülüyorum. Sizin desteğiniz istiyorum. Biraz önce Umut bebeğin sessizce içine ağladığı videosunu paylaştım. Gerçekten duygu sömürüsü yapmıyorum ama ben bir anne olarak bu çocukların bu haline dayanamıyorum” ifadelerini kullandı. Mustafa Kemal Kılıç ile Ceyda Kılıç’ın çocukları Umut için reçete onaylandı ancak ilaç gelmiyor. Yetkililerden yardım bekleyen aile, çocukları için hergün endişeyle yaşıyor.

 

Oyuncu Bergüzar Korel, Adana’da Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası olan ve 5 cihaza bağlı 6 aylık bebek Umut için, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan gözyaşları içinde yardım istedi. Korel, “Yalvarıyorum. Lütfen bu çocukların sesini duyun!” dedi. 
Sosyal medya hesabından  SMA hastası  bebekler için yardım çağrısında bulunan oyuncu  Korel, gözyaşları içinde çektiği videoda Bakan Koca'dan yardım istedi. Korel, “Çok özür diliyorum. Böyle bir videoyu gerçekten koymak istemezdim ama ben artık gördüğüm şeylere çok üzülüyorum. Sizin desteğiniz istiyorum. Biraz önce Umut bebeğin sessizce içine ağladığı videosunu paylaştım. Gerçekten duygu sömürüsü yapmıyorum ama ben bir anne olarak bu çocukların bu haline dayanamıyorum” ifadelerini kullandı. Mustafa Kemal Kılıç ile Ceyda Kılıç’ın çocukları Umut için reçete onaylandı ancak ilaç gelmiyor. Yetkililerden yardım bekleyen aile, çocukları için hergün endişeyle yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.