Başsavcı Bilal Gümüş: Gündoğdu’yu tanıyorum

GÜNDEM 30.08.2020 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2121+ kez okundu.
 

Başsavcı Bilal Gümüş: Gündoğdu’yu tanıyorum

  Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Adana’ya yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde memleket meselelerine katkıda bulunmaya devam ettiklerini ve Vakfın çalışmalarını anlattı. Başsavcı Bilal Gümüş ise Gökhan Gündoğdu’yu 15 yıl önceden tanıdığını ve takdir ettiğini söyledi   Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Başsavcı Bilal Gümüş’e olan ziyaretinde yeni görevinde başarılar dileyip okulların açılması konusunda Milli Eğitim Bakanlığı’nın alacağı her karara hazır olduklarını vurguladı ve Pandemi dönemi uzaktan eğitimi en başarılı şekilde tamamladıklarını söyledi.    ADANA’YA YİNE TÜRKİYE 1. GETİRDİK   Dr. Gökhan Gündoğdu, “Sınavlarda bu yılda Adana’ya Türkiye Birincilikleri getirdik. Öğretmenlerimize, öğrencilerinize ve velilerimize teşekkür ederim. Ayrıca bölgemizin en etkin Vakfı’nı kurmanın gururu içerisindeyiz. Bu topraklardan kazandıklarımızı bu toprakların insanları ile paylaşıyoruz. Sınavlarda aldığımız başarılar ile Adana’nın eğitim çıtasını daha yukarı taşıyoruz. Eğitime olan aşkımız ve yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor’ dedi.   BAŞSAVCI GÜMÜŞ: GURUR VERİCİ   Adana’nın yeni Başsavcısı Bilal Gümüş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip 15 yıl önce Karaisalı Savcılığı yaptığı dönemde Gökhan Gündoğdu ile tanıştığını ve Gündoğdu’nun başarılarını bildiğini ifade edip, “ Vakfınızın sosyal projeler konusundaki duyarlılığı çok güzel. Gökhan beyin vizyonu ve çağdaşlığını 15 yıl önceden biliyorum. Onun başında bulunduğu Gündoğdu Koleji’nin başarıları ve Gündoğdu Vakfı’nın takdire şayan çalışmaları artık bizimde başarımız olacak. İnşallah okula ziyaretimde olacak” diye konuştu.  

 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Adana’ya yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde memleket meselelerine katkıda bulunmaya devam ettiklerini ve Vakfın çalışmalarını anlattı. Başsavcı Bilal Gümüş ise Gökhan Gündoğdu’yu 15 yıl önceden tanıdığını ve takdir ettiğini söyledi

 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Başsavcı Bilal Gümüş’e olan ziyaretinde yeni görevinde başarılar dileyip okulların açılması konusunda Milli Eğitim Bakanlığı’nın alacağı her karara hazır olduklarını vurguladı ve Pandemi dönemi uzaktan eğitimi en başarılı şekilde tamamladıklarını söyledi. 

 

ADANA’YA YİNE TÜRKİYE 1. GETİRDİK

 

Dr. Gökhan Gündoğdu, “Sınavlarda bu yılda Adana’ya Türkiye Birincilikleri getirdik. Öğretmenlerimize, öğrencilerinize ve velilerimize teşekkür ederim. Ayrıca bölgemizin en etkin Vakfı’nı kurmanın gururu içerisindeyiz. Bu topraklardan kazandıklarımızı bu toprakların insanları ile paylaşıyoruz. Sınavlarda aldığımız başarılar ile Adana’nın eğitim çıtasını daha yukarı taşıyoruz. Eğitime olan aşkımız ve yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor’ dedi.

 

BAŞSAVCI GÜMÜŞ: GURUR VERİCİ

 

Adana’nın yeni Başsavcısı Bilal Gümüş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip 15 yıl önce Karaisalı Savcılığı yaptığı dönemde Gökhan Gündoğdu ile tanıştığını ve Gündoğdu’nun başarılarını bildiğini ifade edip, “ Vakfınızın sosyal projeler konusundaki duyarlılığı çok güzel. Gökhan beyin vizyonu ve çağdaşlığını 15 yıl önceden biliyorum. Onun başında bulunduğu Gündoğdu Koleji’nin başarıları ve Gündoğdu Vakfı’nın takdire şayan çalışmaları artık bizimde başarımız olacak. İnşallah okula ziyaretimde olacak” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.