UNDER ARMOUR’DAN SPORCULARA ÖZEL MASKE

SAĞLIK-YAŞAM 09.09.2020 - 16:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2241+ kez okundu.
 

UNDER ARMOUR’DAN SPORCULARA ÖZEL MASKE

    Dünyanın yenilikçi spor giyim markası Under Armour, sporcuların antrenmanlarına ara vermeden devam edebilmeleri için antrenman esnasında kullanabilecekleri bir spor maskesi üretti.     Teknolojik ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, COVID 19 salgını sebebiyle sporcuların hayatını kolaylaştırmaya yönelik teknolojilere sahip UA Spor Maskesi’ni piyasaya sürdü.   Yeniden kullanılabilir ve suya dayanaklı olan maske, esnek kulak lastikleriyle takılıyor. Şekillendirebilir burun teliyle havanın çıkmasını ve gözlüklerin buğulanmasını önleyen Under Armour UA Spor Maskesi, ek koruma yan panalleriyle de dikkat çekiyor.   Yeni UA Spor Maskesi üç katmandan oluşuyor:   Yüze en yakın olan katman UA ISO-CHILL adı verilen esnek bir kumaş ve cildin serin hmesini sağlıyor. PROTX2 adı verilen antimikrobiyal teknoloji sayesinde maskede bakteri oluşumu engelleniyor. Orta katman açık hücreli bir köpük ve nefes alabilir materyalden üretildi. Hava akımına olanak tanırken ter ve su damlacıklarının giriş çıkışını en aza indiriyor. En dış katman ağız ve burun bölümünü tamamen kavrayan yumuşak havadar kumaş ile maksimum koruma sağlıyor.     Under Armour Genel Müdürü Aydın Kanatlı, “İleri teknoloji kullanarak ürettiğimiz ürün ve tasarımlarla spor tutkunlarının beğenisini kazananmış bir markayız. Pandemi döneminde sporcuların kendilerini daha fazla koruması ve atletik performanslarını devam ettirebilmeleri önemli. Maske konusunda dünya çapında pek çok alternatif bulunurken, Under Armour olarak uzun AR-GE çalışmaları sonucu kendi maskemizi ürettik. Artık sporcularımız çalışırken de maskelerini takabilecek ve bir sorun yaşamayacak. UA Spor Maskesi sporcuların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak” dedi.   Yüz ölçülerine göre değişen bedenlerde satışa sunulan UA Sporcu Maskesi, 14 Eylül tarihinden itibaren tüm Under Armour mağazaları ve underarmour.com.tr online satış sitesinden satışa çıkıyor.       Under Armour Hakkında Under Armour, 1996 yılında kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Toplam 23 mağazası ile hizmet veren Under Armour, online satış sitesi underarmour.com.tr üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.    

 

 

Dünyanın yenilikçi spor giyim markası Under Armour, sporcuların antrenmanlarına ara vermeden devam edebilmeleri için antrenman esnasında kullanabilecekleri bir spor maskesi üretti.

 

 

Teknolojik ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, COVID 19 salgını sebebiyle sporcuların hayatını kolaylaştırmaya yönelik teknolojilere sahip UA Spor Maskesi’ni piyasaya sürdü.

 

Yeniden kullanılabilir ve suya dayanaklı olan maske, esnek kulak lastikleriyle takılıyor. Şekillendirebilir burun teliyle havanın çıkmasını ve gözlüklerin buğulanmasını önleyen Under Armour UA Spor Maskesi, ek koruma yan panalleriyle de dikkat çekiyor.

 

Yeni UA Spor Maskesi üç katmandan oluşuyor:

 

  1. Yüze en yakın olan katman UA ISO-CHILL adı verilen esnek bir kumaş ve cildin serin hmesini sağlıyor. PROTX2 adı verilen antimikrobiyal teknoloji sayesinde maskede bakteri oluşumu engelleniyor.
  2. Orta katman açık hücreli bir köpük ve nefes alabilir materyalden üretildi. Hava akımına olanak tanırken ter ve su damlacıklarının giriş çıkışını en aza indiriyor.
  3. En dış katman ağız ve burun bölümünü tamamen kavrayan yumuşak havadar kumaş ile maksimum koruma sağlıyor.

 

 

Under Armour Genel Müdürü Aydın Kanatlı, “İleri teknoloji kullanarak ürettiğimiz ürün ve tasarımlarla spor tutkunlarının beğenisini kazananmış bir markayız. Pandemi döneminde sporcuların kendilerini daha fazla koruması ve atletik performanslarını devam ettirebilmeleri önemli. Maske konusunda dünya çapında pek çok alternatif bulunurken, Under Armour olarak uzun AR-GE çalışmaları sonucu kendi maskemizi ürettik. Artık sporcularımız çalışırken de maskelerini takabilecek ve bir sorun yaşamayacak. UA Spor Maskesi sporcuların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak” dedi.

 

Yüz ölçülerine göre değişen bedenlerde satışa sunulan UA Sporcu Maskesi, 14 Eylül tarihinden itibaren tüm Under Armour mağazaları ve underarmour.com.tr online satış sitesinden satışa çıkıyor.

 

 

 

Under Armour Hakkında

Under Armour, 1996 yılında kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Toplam 23 mağazası ile hizmet veren Under Armour, online satış sitesi underarmour.com.tr üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.