Ermenistan askeri araçlarına petrol taşıdılarErmenistan askeri araçlarına petrol taşıdılar

GÜNDEM 30.09.2020 - 10:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2698+ kez okundu.
 

Ermenistan askeri araçlarına petrol taşıdılarErmenistan askeri araçlarına petrol taşıdılar

Dağlık Karabağ bölgesindeki çatışmalar devam ederken İran'ın Ermenistan askeri araçlarına petrol gönderdiği görüntüler ortaya çıktı. Azerbaycan ile Ermenistan ın Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sürerken, İran'ın Azerbaycan Türklerine karşı yaptığı ihanetin görüntüleri sızdı. İRAN KESİN BİR DİLLE YALANLADI Son dönemlerde çatışmaların şiddetlenmesi ile bölge ülkelerinden beklediği desteği göremeyen Ermenistan'a İran'ın silah ve mühimmat gönderdiği öne sürülmüştü. İran kanadından yapılan açıklamada ise bu iddialar kesin bir dille yalanlanmıştı. İHANETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI Ancak İran sınırları içerisindeki Güney Azerbaycan'da yaşayan Türklerin paylaşımları İran'ın Ermenistan'a yapmış olduğu yardımları gözler önüne serdi. Paylaşılan görüntülerde Ermenistan askeri araçlarına petrol gönderildiği ve Rus askeri araçlarının İran sınırından geçtiği görülüyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Dağlık Karabağ bölgesindeki çatışmalar devam ederken İran'ın Ermenistan askeri araçlarına petrol gönderdiği görüntüler ortaya çıktı.

Azerbaycan ile Ermenistan ın Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sürerken, İran'ın Azerbaycan Türklerine karşı yaptığı ihanetin görüntüleri sızdı.

İRAN KESİN BİR DİLLE YALANLADI

Son dönemlerde çatışmaların şiddetlenmesi ile bölge ülkelerinden beklediği desteği göremeyen Ermenistan'a İran'ın silah ve mühimmat gönderdiği öne sürülmüştü. İran kanadından yapılan açıklamada ise bu iddialar kesin bir dille yalanlanmıştı.

İHANETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ancak İran sınırları içerisindeki Güney Azerbaycan'da yaşayan Türklerin paylaşımları İran'ın Ermenistan'a yapmış olduğu yardımları gözler önüne serdi. Paylaşılan görüntülerde Ermenistan askeri araçlarına petrol gönderildiği ve Rus askeri araçlarının İran sınırından geçtiği görülüyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.