Ataman Oto Galeri açıldı

GÜNDEM 20.11.2020 - 15:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2938+ kez okundu.
 

Ataman Oto Galeri açıldı

EJDER BAŞARAN / EGEMEN  Adana’da otomotiv sektöründe faaliyet gösteren genç işadamı Mehmet Zeki Ataman, yeni işyerini  Oto Center’da açtı.  Ataman Oto Galeri'nin açılışın;  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Çukurova Belediye Meclis üyesi Aziz Aslan, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş'e bağlı TÜMTİS Adana Şube Başkanı Halil Çekin, Oto Center Site Başkanı Ramazan Ayyıldız ile davetliler katıldı.  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her açılan işyerinin yeni iş kapıları olduğunu hatırlatarak, Ataman Oto Galeri Sahibi Mehmet Zeki Ataman’a teşekkür etti. Çetin, “Her işadamının şehir ekonomisine katkı vermesini önemsiyoruz. Yeni işyeri hayırlı ve bol kazançlı olsun” ifadelerini kullandı.  İşyeri sahibi Mehmet Zeki Ataman ise, işyerinde her marka ve model araç alım satımı yapacaklarını belirterek, açılışa katılan ve hayırlı olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti. İşyerinin açılış kurdelesini Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in ile davetliler birlikte kesti. Ayrıca davetlilere yemek de ikram edildi.

EJDER BAŞARAN / EGEMEN 
Adana’da otomotiv sektöründe faaliyet gösteren genç işadamı Mehmet Zeki Ataman, yeni işyerini  Oto Center’da açtı. 

Ataman Oto Galeri'nin açılışın;  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Çukurova Belediye Meclis üyesi Aziz Aslan, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş'e bağlı TÜMTİS Adana Şube Başkanı Halil Çekin, Oto Center Site Başkanı Ramazan Ayyıldız ile davetliler katıldı. 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her açılan işyerinin yeni iş kapıları olduğunu hatırlatarak, Ataman Oto Galeri Sahibi Mehmet Zeki Ataman’a teşekkür etti. Çetin, “Her işadamının şehir ekonomisine katkı vermesini önemsiyoruz. Yeni işyeri hayırlı ve bol kazançlı olsun” ifadelerini kullandı. 
İşyeri sahibi Mehmet Zeki Ataman ise, işyerinde her marka ve model araç alım satımı yapacaklarını belirterek, açılışa katılan ve hayırlı olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti. İşyerinin açılış kurdelesini Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in ile davetliler birlikte kesti. Ayrıca davetlilere yemek de ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.