Bayrampaşa’da muhtarlık binası yaptırılacak

GÜNDEM 01.01.2021 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2339+ kez okundu.
 

Bayrampaşa’da muhtarlık binası yaptırılacak

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası İlan.gov.tr de yayınlanan ilana göre, Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce muhtarlık binası yaptırılacak.  Altıntepsi mahallesi muhtarlık binasının yapımı için belediye 120 günlük bir süre öngörüyor. İhale 14 Ocak 2021 Perşembe Saat 09.00’da yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilecek.  İhaleyle ilgili daha fazla bilgiye Basın İlan Kurumu’nun www.ilan.gov.tr adresinin arama motoruna ILN01285752 yazarak ulaşılabiliyor. Detaylı bilgi için tıklayınız https://www.ilan.gov.tr/ilan/721183/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/muhtarlik-binasi-yaptirilacaktir-

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası İlan.gov.tr de yayınlanan ilana göre, Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce muhtarlık binası yaptırılacak. 

Altıntepsi mahallesi muhtarlık binasının yapımı için belediye 120 günlük bir süre öngörüyor. İhale 14 Ocak 2021 Perşembe Saat 09.00’da yapılacak.
İhaleye katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilecek. 

İhaleyle ilgili daha fazla bilgiye Basın İlan Kurumu’nun www.ilan.gov.tr adresinin arama motoruna ILN01285752 yazarak ulaşılabiliyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız

https://www.ilan.gov.tr/ilan/721183/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/muhtarlik-binasi-yaptirilacaktir-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.