Mehmet Ay, yeniden AK Parti il başkanı!

GÜNDEM 01.02.2021 - 17:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2607+ kez okundu.
 

Mehmet Ay, yeniden AK Parti il başkanı!

AK Parti Adana İl Başkanlığı’na Avukat Mehmet Ay seçildi. Tek listeyle gidilen seçime video konferans bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır” dedi.  Adana 7. Olağan İl Kongresi, Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçime, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Jülide Sarıeroğlu ile milletvekilleri ve delegeler katıldı.   Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'yla bağlantıda olduğu sırada çalan Müslüm Gürses'in "Seni Yazdım" şarkısını çok beğenip yeniden çaldırdı. Bu sürpriz karşısında şaşıran ve gülümseyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hasret kalmışız bunlara" ifadelerini kullandı. Erdoğan, daha sonraki konuşmasında, partiden ayrılanların yeniden parti saflarına kazandırılmasını istedi.

AK Parti Adana İl Başkanlığı’na Avukat Mehmet Ay seçildi. Tek listeyle gidilen seçime video konferans bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır” dedi. 

Adana 7. Olağan İl Kongresi, Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçime, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Jülide Sarıeroğlu ile milletvekilleri ve delegeler katıldı.  
Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'yla bağlantıda olduğu sırada çalan Müslüm Gürses'in "Seni Yazdım" şarkısını çok beğenip yeniden çaldırdı. Bu sürpriz karşısında şaşıran ve gülümseyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hasret kalmışız bunlara" ifadelerini kullandı. Erdoğan, daha sonraki konuşmasında, partiden ayrılanların yeniden parti saflarına kazandırılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.