KEÇİÖRENGÜCÜ İLE OYNAYACAK!

GÜNDEM 02.02.2021 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1847+ kez okundu.
 

KEÇİÖRENGÜCÜ İLE OYNAYACAK!

Adanaspor ligin ilk yarısında golsüz berabere kaldığı
FARKLI YENDİ, 5 TRANSFER YAPTI  TFF 1. Lig’de geçen sezon küme düşmenin kaldırılmasıyla ligde kalan Adanaspor, bu sezon artık alt sıralarından kurtulmak istiyor. Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan’la yollarını ayıran Adanaspor, Emrah Bayraktar’ın başında çıktığı takımla Eskişehirspor’ı farklı yendi. Turuncu beyazlı takım, transferin sona ermesine saatler kala, 5 oyuncuyla da anlaştı.  İŞTE OYUNCULAR Turuncu beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, futbolcular Serdar Özkan, Papa Daniel, Iko Seth, Harun Kaya ve Fıratcan Üzüm'ün kadroya dahil edildiği duyuruldu. Adanaspor bu sezon 19 karşılaşmada, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, 24 puanla ligin 11’nci sırasında yer alıyor. BU HAFTA KEÇİÖRENGÜCÜ İLE OYNUYOR Geçen hafta Eskişehirspor’u 5-2’lik skorla yenmeyi başaran Adanaspor, bu hafta ligin ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 7 Şubat Pazar günü saat 13.30’daki karşılaşma Keçiören Aktepe Stadyumu’nda yapılacak. Adanaspor karşılaşmayla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.
Adanaspor ligin ilk yarısında golsüz berabere kaldığı

FARKLI YENDİ, 5 TRANSFER YAPTI 

TFF 1. Lig’de geçen sezon küme düşmenin kaldırılmasıyla ligde kalan Adanaspor, bu sezon artık alt sıralarından kurtulmak istiyor. Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan’la yollarını ayıran Adanaspor, Emrah Bayraktar’ın başında çıktığı takımla Eskişehirspor’ı farklı yendi. Turuncu beyazlı takım, transferin sona ermesine saatler kala, 5 oyuncuyla da anlaştı. 

İŞTE OYUNCULAR
Turuncu beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, futbolcular Serdar Özkan, Papa Daniel, Iko Seth, Harun Kaya ve Fıratcan Üzüm'ün kadroya dahil edildiği duyuruldu. Adanaspor bu sezon 19 karşılaşmada, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, 24 puanla ligin 11’nci sırasında yer alıyor.

BU HAFTA KEÇİÖRENGÜCÜ İLE OYNUYOR
Geçen hafta Eskişehirspor’u 5-2’lik skorla yenmeyi başaran Adanaspor, bu hafta ligin ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 7 Şubat Pazar günü saat 13.30’daki karşılaşma Keçiören Aktepe Stadyumu’nda yapılacak. Adanaspor karşılaşmayla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.