“YENİ ADLİYE BİNASI VE HİZMET ALANLARI KONUŞULDU”

GÜNDEM 03.02.2021 - 14:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1270+ kez okundu.
 

“YENİ ADLİYE BİNASI VE HİZMET ALANLARI KONUŞULDU”

    Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’ü ziyaret ederek, mesleki konular, yargının sorunları, yeni adliye binasının son durumu, taşınma ve açılış süreci hakkında bilgi aldı.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş de, yeni adliye binasıyla ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini, tefriş işlerinin hızla yürütüldüğünü, kısa zaman içerisinde savcılık birimlerinden başlanarak taşınmanın başlanmasının, ek binalardaki birimlerin de kademeli taşınması ile birlikte yeni adliye binasının yaz sonuna kadar tamamen faaliyete geçmesinin planlandığını kaydetti.   Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu üyesi Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Baro Müdiresi Çiğdem Şahin de ziyaret sırasında hazır bulundular.   Baro Başkanı Av.Veli Küçük, pandemi nedeniyle en olumsuz etkilenen kesimlerin başında avukatların geldiğini, yargının sorunlarının hala devam ettiğini, yeni adliye binasında baroya tahsisi düşünülen bölümlerin yeterli olmadığını, bilhassa mevcut adliyenin yedi katı büyüklüğündeki yeni adliyede sayısı dört bini aşan baro mensupları için yeterli hizmet birimi alanları ile meslektaşlarının ihtiyaçlarını, ruhsat törenleri de dâhil organizasyonların yapılabileceği ölçüde ve büyüklükte avukat odaları tahsisinin talep ettiklerini paylaştı.   Ziyaret sosyal mesafeli toplu fotoğraf çekimi ardından son buldu.

 

 

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’ü ziyaret ederek, mesleki konular, yargının sorunları, yeni adliye binasının son durumu, taşınma ve açılış süreci hakkında bilgi aldı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş de, yeni adliye binasıyla ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini, tefriş işlerinin hızla yürütüldüğünü, kısa zaman içerisinde savcılık birimlerinden başlanarak taşınmanın başlanmasının, ek binalardaki birimlerin de kademeli taşınması ile birlikte yeni adliye binasının yaz sonuna kadar tamamen faaliyete geçmesinin planlandığını kaydetti.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu üyesi Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Baro Müdiresi Çiğdem Şahin de ziyaret sırasında hazır bulundular.

 

Baro Başkanı Av.Veli Küçük, pandemi nedeniyle en olumsuz etkilenen kesimlerin başında avukatların geldiğini, yargının sorunlarının hala devam ettiğini, yeni adliye binasında baroya tahsisi düşünülen bölümlerin yeterli olmadığını, bilhassa mevcut adliyenin yedi katı büyüklüğündeki yeni adliyede sayısı dört bini aşan baro mensupları için yeterli hizmet birimi alanları ile meslektaşlarının ihtiyaçlarını, ruhsat törenleri de dâhil organizasyonların yapılabileceği ölçüde ve büyüklükte avukat odaları tahsisinin talep ettiklerini paylaştı.

 

Ziyaret sosyal mesafeli toplu fotoğraf çekimi ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.