Görgülü: Ortak noktamız Adana

GÜNDEM 14.02.2021 - 15:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2403+ kez okundu.
 

Görgülü: Ortak noktamız Adana

  Son kongrede AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olan tanınmış eğitimcilerden Melih Görgülü, hep birlikte Adana’nın daha ileri gitmesi için çalışacaklarını söyledi. Ortak noktanın Adana olduğunu ifade eden Melih Görgülü, Adana nın yönetiminde söz sahibi olup  Adana yı el birliği ile daha güzel yerlere tanıyacaklarını belirtti. Melih Görgülü, “Yaşadığımız şehrin sorunlarının çözümü için mücadele edeceğiz. Çünkü iyi bir şehirde yaşamak hem çok önemli hem de herkesin hakkıdır. İl Başlanımız Mehmet Ay, gerçekten Adana’nın daha da gelişmesi için uğraşan bir isim. Onun bu çabasını uzaktan izlerken yönetim kurulunda yer alarak yakından görme ve destekleme fırsatımız olacak. Adana yı yöneten bu ekip içinde olmaktan onur duyacağım. Siyaset yaşadığınız kente, çevrenize ve ülkenize hizmet etmektir ve bende bu bilinçle siyasette yer alacağım” dedi.

 

Son kongrede AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olan tanınmış eğitimcilerden Melih Görgülü, hep birlikte Adana’nın daha ileri gitmesi için çalışacaklarını söyledi.

Ortak noktanın Adana olduğunu ifade eden Melih Görgülü, Adana nın yönetiminde söz sahibi olup  Adana yı el birliği ile daha güzel yerlere tanıyacaklarını belirtti.

Melih Görgülü, “Yaşadığımız şehrin sorunlarının çözümü için mücadele edeceğiz. Çünkü iyi bir şehirde yaşamak hem çok önemli hem de herkesin hakkıdır. İl Başlanımız Mehmet Ay, gerçekten Adana’nın daha da gelişmesi için uğraşan bir isim. Onun bu çabasını uzaktan izlerken yönetim kurulunda yer alarak yakından görme ve destekleme fırsatımız olacak. Adana yı yöneten bu ekip içinde olmaktan onur duyacağım. Siyaset yaşadığınız kente, çevrenize ve ülkenize hizmet etmektir ve bende bu bilinçle siyasette yer alacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.