Önümüzdeki salı gününe dikkat

GÜNDEM 27.02.2021 - 13:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2228+ kez okundu.
 

Önümüzdeki salı gününe dikkat

Türkiye'yi günlerce esir kalan kar yağışı geri dönüyor. Meteorolojik verilere ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, "Bugün cemre suya düştü. Önümüzdeki salı günü Marmara'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmur görülebilir" dedi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Orhan Şen yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Pazar Marmara, Karadeniz, Doğu Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yağış var. Yağış ile birlikte sıcaklıklarda 6-7 C düşüşe geçecek. Yağışlar Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde. Diğer kesimler yağmurlu. Önümüzdeki salı günü Marmara'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmur görülebilir. Bugün CEMRE suya düştü."

Türkiye'yi günlerce esir kalan kar yağışı geri dönüyor. Meteorolojik verilere ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, "Bugün cemre suya düştü. Önümüzdeki salı günü Marmara'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmur görülebilir" dedi.

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Orhan Şen yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Pazar Marmara, Karadeniz, Doğu Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yağış var. Yağış ile birlikte sıcaklıklarda 6-7 C düşüşe geçecek. Yağışlar Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde. Diğer kesimler yağmurlu. Önümüzdeki salı günü Marmara'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmur görülebilir. Bugün CEMRE suya düştü."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.