Yüreğir Belediyesine ait 11 adet taşınmaz ihale ile satılacak

GÜNDEM 09.03.2021 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1927+ kez okundu.
 

Yüreğir Belediyesine ait 11 adet taşınmaz ihale ile satılacak

  Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Yüreğir Belediye Başkanlığı’nca mülkiyeti belediyeye ait 11 adet taşınmazdan 1 nolu sırada bulunan taşınmazın Türkiye genelinde kapalı teklif  usulüne göre, 2 ile 11 Nolu listede bulunan taşınmazlar ise açık arttırma usulü ile satılacak.  Detaylı bilgi için tıklayınız:  https://www.ilan.gov.tr/ilan/752984/emlak/arsa/yuregir-belediyesine-ait-11-adet-tasinmaz-ihale-ile-satilacaktir

 


Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Yüreğir Belediye Başkanlığı’nca mülkiyeti belediyeye ait 11 adet taşınmazdan 1 nolu sırada bulunan taşınmazın Türkiye genelinde kapalı teklif  usulüne göre, 2 ile 11 Nolu listede bulunan taşınmazlar ise açık arttırma usulü ile satılacak. 
Detaylı bilgi için tıklayınız: 
https://www.ilan.gov.tr/ilan/752984/emlak/arsa/yuregir-belediyesine-ait-11-adet-tasinmaz-ihale-ile-satilacaktir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.