Kozan Sisliler Derneği, 2 bin aileye Ramazan yardımı yapıyor

GÜNDEM 24.03.2021 - 16:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2512+ kez okundu.
 

Kozan Sisliler Derneği, 2 bin aileye Ramazan yardımı yapıyor

Kozan Sisliler Derneği, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıtımı başlattı.  Dernek Başkanı Durmuş Aranmaz, geleneksel hale getirdikleri Ramazan yardımlarını Kozan ilçesinin tüm köylerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı planladıklarını söyledi. Aranmaz, şunları kaydetti: “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı herkesin mutlu ve huzurlu geçirmesini temenni ediyoruz. 13 Nisan’da başlayacak mübarek ay 12 Mayıs günü son bulacak. Kozan Sisliler Derneği olarak hazırlıklarımızı yaptık. Elimizden geldiğince belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırmak istiyoruz. Bize destek vererek bu yardımları dağıtmamıza katkı veren ve emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. 2 bin ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürmeyi planlıyoruz.”

Kozan Sisliler Derneği, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıtımı başlattı. 

Dernek Başkanı Durmuş Aranmaz, geleneksel hale getirdikleri Ramazan yardımlarını Kozan ilçesinin tüm köylerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı planladıklarını söyledi. Aranmaz, şunları kaydetti: “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı herkesin mutlu ve huzurlu geçirmesini temenni ediyoruz. 13 Nisan’da başlayacak mübarek ay 12 Mayıs günü son bulacak. Kozan Sisliler Derneği olarak hazırlıklarımızı yaptık. Elimizden geldiğince belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırmak istiyoruz. Bize destek vererek bu yardımları dağıtmamıza katkı veren ve emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. 2 bin ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürmeyi planlıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.