Adana bu çalışmayla Dünya Kenti olmaz!

GÜNDEM 01.04.2021 - 16:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1433+ kez okundu.
 

Adana bu çalışmayla Dünya Kenti olmaz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı:
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adana’yı Dünya kenti yapacağım” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a cevap verdi. Avcı, “Dünya kenti yaparsa partisinden ziyade biz mutlu oluruz. Ama yok ortada bir şey yok, olmayacak da. Bu çalışmayla Dünya kenti değil hizmet bile olmaz” dedi.  MUTLU OLURUZ ANCAK Avcı, gazetemizi ziyaret ederek, Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli’ye gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün şehirde önemli çalışmalara imza attığına değinen Avcı, “Sözlü, D400 karayolunda karnıyarık denilen yerin üzerini kapattı. İkizler köprüsünü yaptı. Bunları kullanıyoruz. Orayı sadece MHP’liler mi kullanıyor, tüm Adanalılar kullanıyor. Zeydan Karalar, çalışırsa mutlu oluruz ama ortada bir şey yok yapacağı da görülmüyor” ifadelerini kullandı.   HALA PARASIZLIKTAN YAKINIYOR Avcı, Karalar’ın sürekli parasızlıktan yakındığına dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Dünya kenti yaparsa en fazla mutlu olan Milliyetçi Hareket Partisi olur. Niye? MHP her zaman devletini, milletini şehrini seven bir partidir. Burayı güllük gülistanlık Dünya kenti yaparsa kenti partisinden ziyade biz mutlu oluruz.  Ama yok ortada bir şey yok olmayacak da. Hala parasızlıktan yakınıyor. Sen bu halde nasıl dünya kenti yapacaksın? Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de gönderme yapmış; hala bıdı bıdı yapıyorsunuz, diye.” YENİ ANAYASA İÇİN REFERANDUM  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, erken seçim konusuyla ilgili bir çalışma olmadığına dikkat çekerek, “YSK’da hazırlık var deniliyor. Ben onu kendi fikrim olarak söylüyorum. Muhtemelen yeni anayasa referandumuna hazırlanılıyor. Erken seçim yok” dedi. Avcı şunları kaydetti: “Hedefimiz 2023. Bunu genel başkan bize il başkanları toplantısında, Kurultay’ta söyledi. Salı günkü grup toplantısında aynı şekilde söyledi. Öyle bir şey olsa haberimiz olur. Cumhur ittifakı ile ilgili de bir sıkıntımız yok.” İKİ YILDIR GÖREVDE, BİR PROJESİ VAR MI? Büyükşehir Belediyesi’ne alınacak 200 işçiye ilişkin de konuşan MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, protokoller sırasında Başkan Karalar’a işçi çıkarılmasının yanlış olduğu aktardığını ifade etti. Avcı, “Sabah kartı basıp işyerine giren, akşam kartla çıkış yapan kişiyi bile çıkardı. Adana’nın birinci sıkıntısı zaten işsizlik. Kendi de farkına vardı ancak iş iten geçti. O zamandan bu yana niye bankamatikçileri ispatlayamadılar?” diye sordu. Avcı, Karalar’ın iki yıldan bu yana bir projesini bile hayata geçirmediğini, gelecek bir yıl için de uygulayacağı bir proje olmadığını sözlerine ekledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı:

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adana’yı Dünya kenti yapacağım” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a cevap verdi. Avcı, “Dünya kenti yaparsa partisinden ziyade biz mutlu oluruz. Ama yok ortada bir şey yok, olmayacak da. Bu çalışmayla Dünya kenti değil hizmet bile olmaz” dedi. 

MUTLU OLURUZ ANCAK
Avcı, gazetemizi ziyaret ederek, Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli’ye gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün şehirde önemli çalışmalara imza attığına değinen Avcı, “Sözlü, D400 karayolunda karnıyarık denilen yerin üzerini kapattı. İkizler köprüsünü yaptı. Bunları kullanıyoruz. Orayı sadece MHP’liler mi kullanıyor, tüm Adanalılar kullanıyor. Zeydan Karalar, çalışırsa mutlu oluruz ama ortada bir şey yok yapacağı da görülmüyor” ifadelerini kullandı.  
HALA PARASIZLIKTAN YAKINIYOR
Avcı, Karalar’ın sürekli parasızlıktan yakındığına dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Dünya kenti yaparsa en fazla mutlu olan Milliyetçi Hareket Partisi olur. Niye? MHP her zaman devletini, milletini şehrini seven bir partidir. Burayı güllük gülistanlık Dünya kenti yaparsa kenti partisinden ziyade biz mutlu oluruz.  Ama yok ortada bir şey yok olmayacak da. Hala parasızlıktan yakınıyor. Sen bu halde nasıl dünya kenti yapacaksın? Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de gönderme yapmış; hala bıdı bıdı yapıyorsunuz, diye.”
YENİ ANAYASA İÇİN REFERANDUM 
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, erken seçim konusuyla ilgili bir çalışma olmadığına dikkat çekerek, “YSK’da hazırlık var deniliyor. Ben onu kendi fikrim olarak söylüyorum. Muhtemelen yeni anayasa referandumuna hazırlanılıyor. Erken seçim yok” dedi. Avcı şunları kaydetti: “Hedefimiz 2023. Bunu genel başkan bize il başkanları toplantısında, Kurultay’ta söyledi. Salı günkü grup toplantısında aynı şekilde söyledi. Öyle bir şey olsa haberimiz olur. Cumhur ittifakı ile ilgili de bir sıkıntımız yok.”
İKİ YILDIR GÖREVDE, BİR PROJESİ VAR MI?
Büyükşehir Belediyesi’ne alınacak 200 işçiye ilişkin de konuşan MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, protokoller sırasında Başkan Karalar’a işçi çıkarılmasının yanlış olduğu aktardığını ifade etti. Avcı, “Sabah kartı basıp işyerine giren, akşam kartla çıkış yapan kişiyi bile çıkardı. Adana’nın birinci sıkıntısı zaten işsizlik. Kendi de farkına vardı ancak iş iten geçti. O zamandan bu yana niye bankamatikçileri ispatlayamadılar?” diye sordu. Avcı, Karalar’ın iki yıldan bu yana bir projesini bile hayata geçirmediğini, gelecek bir yıl için de uygulayacağı bir proje olmadığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.