YİNE KADIN CİNAYETİ

GÜNDEM 24.05.2021 - 16:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1661+ kez okundu.
 

YİNE KADIN CİNAYETİ

Adana’nın Kozan ilçesinde, 27 yaşındaki Tuğçe Duman ile Suriyeli 24 yaşındaki Melek Elşemo, pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.
  Eskikabasakal mahallesi Müftü Mustafa sokak kanal mevkiinde park halindeki otomobilden şüphelenenler, jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, biri otomobilin içinde, diğeri ise araçtan 100 metre mesafede pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş iki kadın buldu.  Jandarma ekipleri, otomobil içinde vurulan kadının eşinden boşanma aşamasında olduğu iddia edilen 3 çocuk annesi Tuğçe Duman, tarlada öldürülen kadının ise Suriye uyruklu Melek Elşemo olduğunu belirledi. Tuğce Duman’ın bir süredir birlikte olduğu öne sürülen 21 yaşındaki sevgilisi F.A. ile 2 kişi gözaltına alındı.
Adana’nın Kozan ilçesinde, 27 yaşındaki Tuğçe Duman ile Suriyeli 24 yaşındaki Melek Elşemo, pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

 

Eskikabasakal mahallesi Müftü Mustafa sokak kanal mevkiinde park halindeki otomobilden şüphelenenler, jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, biri otomobilin içinde, diğeri ise araçtan 100 metre mesafede pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş iki kadın buldu. 

Jandarma ekipleri, otomobil içinde vurulan kadının eşinden boşanma aşamasında olduğu iddia edilen 3 çocuk annesi Tuğçe Duman, tarlada öldürülen kadının ise Suriye uyruklu Melek Elşemo olduğunu belirledi. Tuğce Duman’ın bir süredir birlikte olduğu öne sürülen 21 yaşındaki sevgilisi F.A. ile 2 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.