Zeydan'ın meydanı para yutuyor!

GÜNDEM 04.06.2021 - 15:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1794+ kez okundu.
 

Zeydan'ın meydanı para yutuyor!

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde geçen dönemki Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından yapımı başlatılan Kent Meydanı adeta para yutuyor.   ARIKAN VE ÖZTÜRK DE BÜYÜK PROJELER YAPTI  AK Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Yalçın Limoncu, Seyhan Belediyesi tarihinde yapılmış büyük projeler olduğunu, birçoğunun tek seferde yapıldığını söyledi. Limoncu, DSP’li Yıldıray Arıkan’ın hizmet binasını, kendi partilisi Azim Öztürk’ün Yaşar Kemal Kültür Merkezi ile Hayal Park Projesi’ni hayata geçirdiğini anımsattı.  300 MİLYON LİRAYI BULUR Şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı döneminde başlatılan Kent Meydanı çalışmalarını artık eleştiremediklerini kaydeden  Limoncu, “Şu ana kadar Kent Meydanı için 200 milyon liraya yakın nakit harcandı. Proje bitimine kadar bu para 300 milyon lirayı bulur, belki de geçer” dedi.   BAŞKAN AKAY, BİLGİ VERMELİ  Limoncu, Kent Meydanı konusunda geri dönüşün olmadığını kaydederek, en sağlıklı, en doğru şekilde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını istedi.  Limoncu, “Kent Meydanı’nın Büyükşehir’e devri konusunda ne olacak? Başkan Akay, meclise bilgi vermeli, fikirlerimizi almalıdır” diye konuştu.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde geçen dönemki Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından yapımı başlatılan Kent Meydanı adeta para yutuyor. 

 ARIKAN VE ÖZTÜRK DE BÜYÜK PROJELER YAPTI 
AK Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Yalçın Limoncu, Seyhan Belediyesi tarihinde yapılmış büyük projeler olduğunu, birçoğunun tek seferde yapıldığını söyledi. Limoncu, DSP’li Yıldıray Arıkan’ın hizmet binasını, kendi partilisi Azim Öztürk’ün Yaşar Kemal Kültür Merkezi ile Hayal Park Projesi’ni hayata geçirdiğini anımsattı. 

300 MİLYON LİRAYI BULUR
Şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı döneminde başlatılan Kent Meydanı çalışmalarını artık eleştiremediklerini kaydeden  Limoncu, “Şu ana kadar Kent Meydanı için 200 milyon liraya yakın nakit harcandı. Proje bitimine kadar bu para 300 milyon lirayı bulur, belki de geçer” dedi.  

BAŞKAN AKAY, BİLGİ VERMELİ 
Limoncu, Kent Meydanı konusunda geri dönüşün olmadığını kaydederek, en sağlıklı, en doğru şekilde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını istedi.  Limoncu, “Kent Meydanı’nın Büyükşehir’e devri konusunda ne olacak? Başkan Akay, meclise bilgi vermeli, fikirlerimizi almalıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.