HEM ŞİMŞEK, HEM MONTELLA SEVİNDİ!

19.09.2021 - 18:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2194+ kez okundu.
 

HEM ŞİMŞEK, HEM MONTELLA SEVİNDİ!

Adana Demirspor, 26 yıllık aranın ardından çıktığı Süper Lig’de, ancak 5’nci haftada kazanmanın sevincini yaşadı. Yeni teknik direktör Vincenzo Montella da 3-1’lik Çaykur Rize galibiyetiyle derin bir nefes aldı.
Adana Demirspor’a 3 puanı getiren golleri penaltıdan Bolatelli, Vargas ve Bjarnason kaydetti. Çaykur Rize’nin tek golü Boldrın’dan geldi. Adana Demirspor’un yeni teknik patronu Vincenzo Montella, takımın başında çıktığı geçen haftaki 4-0’lık Karagümrük yenilgisinin ardından, önceki teknik direktör Samet Aybaba’nın kadrosunu bozdu. Teknik patron, önceki haftalarda ilk 11’de yer alan kaleci Muriç, Semih, Tayyip, Kaan Kanak, Belhenda, Assombalonga ve Castro’yı bekletti. Montella, bu oyuncuların yerine kaleye Ferhat’ı, sahaya da Samet, Simon Deli, Bjarnason, Ezeh’i sürdü. Adana Demirspor, ligdeki 4 maçta; 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, ilk galibiyeti ise ligin 5. haftasında elde etti. Adana Demirspor, Rize karşısında çok iyi bir performans sergiledi. Mavi-Lacivertlilerin 30. dakikada kazandığı penaltıyı, Balotelli gole çevirdi: 1-0. Adana Demirspor, 40’ncı dakikada ise sağ kanattan Vargas ile atak geliştirdi. Vargas, Ezeh ile ceza alanı içinde ver-kaç yaptı. Meşin yuvarlakla buluşan Vargas, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0. Oyunun 53’üncü dakikasında Çaykur Rizespor’dan Boldrın, sağ kanattan ceza alanı yan çizgisine gelip sol ayağıyla iyi vurdu: 2-1. 66’ncı dakikada, Adana Demirspor köşe vuruşu kazandı. Sinan’ın ceza alanı içine iyi ortaladığı topa Bolatelli iyi yükselip kafayı vurdu, Bjarnason tamamladı. 3-1.
Adana Demirspor, 26 yıllık aranın ardından çıktığı Süper Lig’de, ancak 5’nci haftada kazanmanın sevincini yaşadı. Yeni teknik direktör Vincenzo Montella da 3-1’lik Çaykur Rize galibiyetiyle derin bir nefes aldı.

Adana Demirspor’a 3 puanı getiren golleri penaltıdan Bolatelli, Vargas ve Bjarnason kaydetti. Çaykur Rize’nin tek golü Boldrın’dan geldi. Adana Demirspor’un yeni teknik patronu Vincenzo Montella, takımın başında çıktığı geçen haftaki 4-0’lık Karagümrük yenilgisinin ardından, önceki teknik direktör Samet Aybaba’nın kadrosunu bozdu. Teknik patron, önceki haftalarda ilk 11’de yer alan kaleci Muriç, Semih, Tayyip, Kaan Kanak, Belhenda, Assombalonga ve Castro’yı bekletti. Montella, bu oyuncuların yerine kaleye Ferhat’ı, sahaya da Samet, Simon Deli, Bjarnason, Ezeh’i sürdü. Adana Demirspor, ligdeki 4 maçta; 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, ilk galibiyeti ise ligin 5. haftasında elde etti.

Adana Demirspor, Rize karşısında çok iyi bir performans sergiledi. Mavi-Lacivertlilerin 30. dakikada kazandığı penaltıyı, Balotelli gole çevirdi: 1-0. Adana Demirspor, 40’ncı dakikada ise sağ kanattan Vargas ile atak geliştirdi. Vargas, Ezeh ile ceza alanı içinde ver-kaç yaptı. Meşin yuvarlakla buluşan Vargas, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.

Oyunun 53’üncü dakikasında Çaykur Rizespor’dan Boldrın, sağ kanattan ceza alanı yan çizgisine gelip sol ayağıyla iyi vurdu: 2-1.

66’ncı dakikada, Adana Demirspor köşe vuruşu kazandı. Sinan’ın ceza alanı içine iyi ortaladığı topa Bolatelli iyi yükselip kafayı vurdu, Bjarnason tamamladı. 3-1.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.