Adanaspor Teknik Direktörü Fırat Gül: İyi bir yoldayız

SPOR 23.09.2021 - 12:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2550+ kez okundu.
 

Adanaspor Teknik Direktörü Fırat Gül: İyi bir yoldayız

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, bu hafta deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Fırat Gül, Ümraniye karşısında galip gelmek isterdik, ancak olmadı. Erzurum ciddi bir rakip inşallah istediğimiz sonucu alacağız” dedi.
Turuncu beyazlılar, ligin 7’nci haftasında 25 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da deplasmanda karşılaşacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Geçen hafta Yeni Adana Şehir Stadı’nda karşılaştığı lider Ümraniyespor'un galibiyet serisini golsüz beraberlikle bozan Adanaspor, bu hafta Erzurumspor karşısında kazanmanın planlarını yapıyor.     Teknik Direktör Fırat Gül, oynadıkları her maçı kazanmak istediklerini belirterek, pozisyon üretemedikleri bir-iki maç olduğunu söyledi. Gül, rakibe pas yaptırmayan, oyunun hakimi bir Adanaspor oluşturma çabasında olduklarına dikkat çekerek, “Ümraniye maçında topla oynama, rakip ceza alanına girme ve pozisyon üretme yüzdesinde önde olan bizdik. Rakibe birkaç pozisyon verdik. Onlar da biz de önümüze çıkan fırsatları değerlendiremedik. Ümraniye karşısında galip gelmek isterdik, ancak olmadı. Erzurum ciddi bir rakip inşallah istediğimiz sonucu alacağız” ifadelerini kullandı.     Takımda eksik ve sakat oyuncular bulunduğunu anımsatan Fırat Gül, şöyle devam etti: “Tabi ki taraftarımız bizden başarı bekliyor. Biz de kazanmak için oynayan bir takım oluşturma çabasındayız. Bir iki günde olacak şey değil o ritmi yakaladıktan sonra ise daha iyi sonuçlar alacağız. Adanaspor’un çok doğru yolda olduğunu söyleyebilirim. Erzurum maçı zor bir maçı olacak. Teslim olmayacağız, iyi savunma yapıp iyi oynayarak skor almaya çalışacağız. Taraftarımızın desteği bizi motive ediyor. İnanın çok gayretliyiz. Kimlik sahibi bir Adanaspor oluşturmaya çalışıyoruz. Onlar destek olsun, biz enerjimizi yükseltip daha iyi sonuçlar alabilelim.” Gül, Adanaspor’un Çatalan Tesisleri’nde eksiklerin tamamlandığını anımsatarak, Erzurum maçı dönüşü, hazırlıkları burada sürdürmeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. Turuncu beyazlıların, ligde oynadıkları 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetleri bulunuyor. 13'üncü sıradaki Adanaspor'un 6 puanı var. Ligde 4. sırada yer alan Erzurumspor, 6 karşılaşmada, 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 12 puan toplamayı başardı.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, bu hafta deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Fırat Gül, Ümraniye karşısında galip gelmek isterdik, ancak olmadı. Erzurum ciddi bir rakip inşallah istediğimiz sonucu alacağız” dedi.

Turuncu beyazlılar, ligin 7’nci haftasında 25 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da deplasmanda karşılaşacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Geçen hafta Yeni Adana Şehir Stadı’nda karşılaştığı lider Ümraniyespor'un galibiyet serisini golsüz beraberlikle bozan Adanaspor, bu hafta Erzurumspor karşısında kazanmanın planlarını yapıyor.

 

 

Teknik Direktör Fırat Gül, oynadıkları her maçı kazanmak istediklerini belirterek, pozisyon üretemedikleri bir-iki maç olduğunu söyledi. Gül, rakibe pas yaptırmayan, oyunun hakimi bir Adanaspor oluşturma çabasında olduklarına dikkat çekerek, “Ümraniye maçında topla oynama, rakip ceza alanına girme ve pozisyon üretme yüzdesinde önde olan bizdik. Rakibe birkaç pozisyon verdik. Onlar da biz de önümüze çıkan fırsatları değerlendiremedik. Ümraniye karşısında galip gelmek isterdik, ancak olmadı. Erzurum ciddi bir rakip inşallah istediğimiz sonucu alacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Takımda eksik ve sakat oyuncular bulunduğunu anımsatan Fırat Gül, şöyle devam etti: “Tabi ki taraftarımız bizden başarı bekliyor. Biz de kazanmak için oynayan bir takım oluşturma çabasındayız. Bir iki günde olacak şey değil o ritmi yakaladıktan sonra ise daha iyi sonuçlar alacağız. Adanaspor’un çok doğru yolda olduğunu söyleyebilirim. Erzurum maçı zor bir maçı olacak. Teslim olmayacağız, iyi savunma yapıp iyi oynayarak skor almaya çalışacağız. Taraftarımızın desteği bizi motive ediyor. İnanın çok gayretliyiz. Kimlik sahibi bir Adanaspor oluşturmaya çalışıyoruz. Onlar destek olsun, biz enerjimizi yükseltip daha iyi sonuçlar alabilelim.”

Gül, Adanaspor’un Çatalan Tesisleri’nde eksiklerin tamamlandığını anımsatarak, Erzurum maçı dönüşü, hazırlıkları burada sürdürmeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. Turuncu beyazlıların, ligde oynadıkları 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetleri bulunuyor. 13'üncü sıradaki Adanaspor'un 6 puanı var. Ligde 4. sırada yer alan Erzurumspor, 6 karşılaşmada, 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 12 puan toplamayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.