SPOR 30.09.2021 - 17:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1968+ kez okundu.
 

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor Kulübü Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Geçmiş maçları değil gelecek maçlar için ne yapacağımızı konuşmayı seviyorum.” dedi.
Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor Kulübü Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Geçmiş maçları değil gelecek maçlar için ne yapacağımızı konuşmayı seviyorum.” dedi. Adana Demirspor Tesisleri’nde antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Montella, Gaziantep’i 4-0’lık sonuçla yendikleri karşılaşmayı değerlendirirken, iyi bir performans gösterdiklerini söyledi. Maçın kritik anlarında şanslı olduklarına dikkat çeken Montella, “İtalyanca'da bir deyim var; Şans her zaman cesaretli olan insanların yanındadır. İyi bir sonuç aldığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. Mavi lacivertliler, Karagümrük yenilgisinin ardından oynadıkları 3 maçta 7 puan alıp 10 gol attı. Montella, pozisyon sayıları fazla olmasına rağmen gol bölgelerinde aceleci davrandıklarından yakındı. Kaliteli futbolculara sahip olmanın her takımın istediği birşey olduğunu aktaran Montella, oyuna sonradan aldığı futbolcuların iyi bir performans göstermelerinin kendilerini mutlu ettiğinin altını çizdi. Altyapıda gelen futbolcuların öğrenmeye açık ve mücadeleci olduklarını aktaran Montella, onlara da bazı zamanlar şans verebileceğine vurgu yaptı. Futbolun enstantane oyunu olduğunu aktaran tecrübeli çalıştırıcı, aksiyona göre hareket eden futbolculara sahip oldukları için mutlu olduklarını, onların bazı durumları avantaja çevirebildiklerini ifade etti. Güzel bir çalışma ortamlarını olduğunu dile getiren Montella, kaşında oluşan bir yaralanmadan dolayı ise, “Futbolculara bir şey olmasın, bana olsun” diyerek gülümsedi. Gazetecilerin geçmişteki maçları konuşmayı sevdiklerini anımsatan Montella, şöyle devam etti: “Ben sonraki maçları konuşmayı seviyorum. Antalyaspor, sürekli oyun kurmaya çalışan, baskılı ve topa sahip olmaya çalışan bir futbol sergiliyor. Oyunu son 20 dakika kala bile kendi lehlerine çevirme yeteneği olan bir takım, yani fiziksel kaliteleri var. Biz de bu maçta sürekli konsantre halinde oynamak istiyoruz.”
Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor Kulübü Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Geçmiş maçları değil gelecek maçlar için ne yapacağımızı konuşmayı seviyorum.” dedi.

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor Kulübü Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Geçmiş maçları değil gelecek maçlar için ne yapacağımızı konuşmayı seviyorum.” dedi.

Adana Demirspor Tesisleri’nde antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Montella, Gaziantep’i 4-0’lık sonuçla yendikleri karşılaşmayı değerlendirirken, iyi bir performans gösterdiklerini söyledi. Maçın kritik anlarında şanslı olduklarına dikkat çeken Montella, “İtalyanca'da bir deyim var; Şans her zaman cesaretli olan insanların yanındadır. İyi bir sonuç aldığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Mavi lacivertliler, Karagümrük yenilgisinin ardından oynadıkları 3 maçta 7 puan alıp 10 gol attı. Montella, pozisyon sayıları fazla olmasına rağmen gol bölgelerinde aceleci davrandıklarından yakındı. Kaliteli futbolculara sahip olmanın her takımın istediği birşey olduğunu aktaran Montella, oyuna sonradan aldığı futbolcuların iyi bir performans göstermelerinin kendilerini mutlu ettiğinin altını çizdi. Altyapıda gelen futbolcuların öğrenmeye açık ve mücadeleci olduklarını aktaran Montella, onlara da bazı zamanlar şans verebileceğine vurgu yaptı.

Futbolun enstantane oyunu olduğunu aktaran tecrübeli çalıştırıcı, aksiyona göre hareket eden futbolculara sahip oldukları için mutlu olduklarını, onların bazı durumları avantaja çevirebildiklerini ifade etti. Güzel bir çalışma ortamlarını olduğunu dile getiren Montella, kaşında oluşan bir yaralanmadan dolayı ise, “Futbolculara bir şey olmasın, bana olsun” diyerek gülümsedi.

Gazetecilerin geçmişteki maçları konuşmayı sevdiklerini anımsatan Montella, şöyle devam etti: “Ben sonraki maçları konuşmayı seviyorum. Antalyaspor, sürekli oyun kurmaya çalışan, baskılı ve topa sahip olmaya çalışan bir futbol sergiliyor. Oyunu son 20 dakika kala bile kendi lehlerine çevirme yeteneği olan bir takım, yani fiziksel kaliteleri var. Biz de bu maçta sürekli konsantre halinde oynamak istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.