1170 GÜN GEÇTİ HALA YOK!

30.09.2021 - 17:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2489+ kez okundu.
 

1170 GÜN GEÇTİ HALA YOK!

CHP, Ak Parti hükümetinin 100 günlük vaatleri arasındaki 3600 ek gösterge için adım atılmayışına tepki gösterip eş zamanlı açıklama yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) AKP’nin 2018 yılında yapılan 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vaatler arasına koyduğu ve 100 günde yapılacaklar listesine eklediği ancak aradan 39 ay geçmesine rağmen memurlar için 3600 ek gösterge ile ilgili herhangi bir adım atılmayışıyla ilgili ülke genelinde eş zamanlı ortak basın açıklaması yaptı.   EMEKLİ OLUNCA DA İNSANSA YAŞAYACAK ÜCRET İSTİYOR CHP İl Örgütü’nün açıklamasını Başkan Yardımcısı Kemal Toros okurken, açıklamaya CHP Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin de katıldı. Açıklamada, “Türkiye’de milyonlarca kamu çalışanı devletine verdiği hizmetlerin karşılığında insanca yaşamak için hak talebinde bulunuyor; çalışırken de emekli olduğunda da insanca yaşayabileceği bir ücret talep ediyor” denildi.   KAYNAKLARIMIZ EK GÖSTERGE HAKKI İÇİN YETERLİ “Londra’daki bir avuç tefeciye 191 milyar dolar faiz ödeyen iktidar, 3600 Ek gösterge hakkını bekleyen milyonlarca memurumuza mı kaynak bulamıyor? Bu yılın 8 ayında, ballı müteahhitlere 20 milyar TL’ye yakın garanti ödemesi yapan iktidar, 3600 Ek gösterge hakkını bekleyen milyonlarca memurumuza mı kaynak bulamıyor? Kaynaklarımız memurlarımızın 3600 Ek gösterge hakkının karşılanması için fazlasıyla yeterli.”
CHP, Ak Parti hükümetinin 100 günlük vaatleri arasındaki 3600 ek gösterge için adım atılmayışına tepki gösterip eş zamanlı açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) AKP’nin 2018 yılında yapılan 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vaatler arasına koyduğu ve 100 günde yapılacaklar listesine eklediği ancak aradan 39 ay geçmesine rağmen memurlar için 3600 ek gösterge ile ilgili herhangi bir adım atılmayışıyla ilgili ülke genelinde eş zamanlı ortak basın açıklaması yaptı.

 

EMEKLİ OLUNCA DA İNSANSA YAŞAYACAK ÜCRET İSTİYOR

CHP İl Örgütü’nün açıklamasını Başkan Yardımcısı Kemal Toros okurken, açıklamaya CHP Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin de katıldı. Açıklamada, “Türkiye’de milyonlarca kamu çalışanı devletine verdiği hizmetlerin karşılığında insanca yaşamak için hak talebinde bulunuyor; çalışırken de emekli olduğunda da insanca yaşayabileceği bir ücret talep ediyor” denildi.

 

KAYNAKLARIMIZ EK GÖSTERGE HAKKI İÇİN YETERLİ

“Londra’daki bir avuç tefeciye 191 milyar dolar faiz ödeyen iktidar, 3600 Ek gösterge hakkını bekleyen milyonlarca memurumuza mı kaynak bulamıyor? Bu yılın 8 ayında, ballı müteahhitlere 20 milyar TL’ye yakın garanti ödemesi yapan iktidar, 3600 Ek gösterge hakkını bekleyen milyonlarca memurumuza mı kaynak bulamıyor? Kaynaklarımız memurlarımızın 3600 Ek gösterge hakkının karşılanması için fazlasıyla yeterli.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.