KÖTÜ KOKU İSYANI!

GÜNDEM 17.10.2021 - 17:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2301+ kez okundu.
 

KÖTÜ KOKU İSYANI!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde, bir haftadır süren hafta sonu ise oldukça fazla hissedilen “kötü koku” vatandaşları canından bezdirdi.   YÜREĞİR’İ ETKİSİ ALTINA ALDI Merkez Sarıçam ilçesinde, Sofulu çöplüğünün işletmesini yapan firmanın, özellikle sabah saatlerinde fazla gelen metan gazını bırakmasından dolayı, kötü kokunun merkez Yüreğir ilçesinin güneyindeki mahallelerine kadar yayıldığı belirtiliyor.    TEMİZ HAVA MERKEZİ AÇIKLAMA YAPACAK MI? Cumartesi günü gece geç saatler, Pazar günü ise sabah saatlerindeki kötü koku için, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin harekete geçmesi isteniyor. Bu arada, Adana’da bulunan Temiz Hava Merkezi’nin de konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.   NEFES ALAMIYORUZ Vatandaşlar kötü kokudan yaşadıklarını bazı şikayet sitelerinde de dile getirdi. “Uğur” isimli bir kullacı şunları yazdı. Kötü koku sebebiyle camı açamıyor, bahçeye çıkamıyoruz. Son 1 haftadır Yüreğir Levent mahallesinde dışarıdan gelen koku, artık nefes almamızı dahi engelliyor.”

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde, bir haftadır süren hafta sonu ise oldukça fazla hissedilen “kötü koku” vatandaşları canından bezdirdi.

 

YÜREĞİR’İ ETKİSİ ALTINA ALDI

Merkez Sarıçam ilçesinde, Sofulu çöplüğünün işletmesini yapan firmanın, özellikle sabah saatlerinde fazla gelen metan gazını bırakmasından dolayı, kötü kokunun merkez Yüreğir ilçesinin güneyindeki mahallelerine kadar yayıldığı belirtiliyor. 

 

TEMİZ HAVA MERKEZİ AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Cumartesi günü gece geç saatler, Pazar günü ise sabah saatlerindeki kötü koku için, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin harekete geçmesi isteniyor. Bu arada, Adana’da bulunan Temiz Hava Merkezi’nin de konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

 

NEFES ALAMIYORUZ

Vatandaşlar kötü kokudan yaşadıklarını bazı şikayet sitelerinde de dile getirdi. “Uğur” isimli bir kullacı şunları yazdı. Kötü koku sebebiyle camı açamıyor, bahçeye çıkamıyoruz. Son 1 haftadır Yüreğir Levent mahallesinde dışarıdan gelen koku, artık nefes almamızı dahi engelliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.