"HERŞEYİ BİLEN ADAM" I KAYBETTİK

GÜNDEM 22.10.2021 - 11:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2308+ kez okundu.
 

"HERŞEYİ BİLEN ADAM" I KAYBETTİK

“Herşeyi Bilen Adam” olarak bilinen ve renkli kişiliğiyle tanınan Abdurrahman Boztaş, hayatını kaybetti.
 “Bu tekere çomak sokmayın”, “Biz fırıldak değiliz” sloganlarıyla “Bağımsız-Bağlantısız” Adana milletvekili adayı da olan Abdurrahman Boztaş, bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilecek.   Adana kamuoyunu onu; Türkiye Çağdaş Ülke Parti Kurucusu, siyasetçi, gazeteci, yer altı ve yerüstü araştırmacısı, tarihçi, televizyon programcısı, sanatçı olarak tanıyordu. Abdurrahman Boztaş, Gazeteci Cüneyt Özdemir'in programına da katılarak, Özdemir'in sorularını yanıtlamıştı.    Abdurrahman Boztaş için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti de bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Meslektaşımız, gazeteci, sürekli basın kartı sahibi Abdurrahman Boztaş vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Merhuma Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”
“Herşeyi Bilen Adam” olarak bilinen ve renkli kişiliğiyle tanınan Abdurrahman Boztaş, hayatını kaybetti.

 “Bu tekere çomak sokmayın”, “Biz fırıldak değiliz” sloganlarıyla “Bağımsız-Bağlantısız” Adana milletvekili adayı da olan Abdurrahman Boztaş, bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

Adana kamuoyunu onu; Türkiye Çağdaş Ülke Parti Kurucusu, siyasetçi, gazeteci, yer altı ve yerüstü araştırmacısı, tarihçi, televizyon programcısı, sanatçı olarak tanıyordu. Abdurrahman Boztaş, Gazeteci Cüneyt Özdemir'in programına da katılarak, Özdemir'in sorularını yanıtlamıştı. 

 

Abdurrahman Boztaş için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti de bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Meslektaşımız, gazeteci, sürekli basın kartı sahibi Abdurrahman Boztaş vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Merhuma Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.