GÖLBAŞI BELEDİYESİ VERDİĞİ SÖZLERİ TUTUYOR

SİYASET 27.11.2021 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1553+ kez okundu.
 

GÖLBAŞI BELEDİYESİ VERDİĞİ SÖZLERİ TUTUYOR

  Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları Yönetim Kurulu ve Temsilciler Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları Yönetim Kurulu ve Temsilciler Kurulu üyeleri ile buluştu, projelerini anlattı. Hayata geçirdikleri projelerle Gölbaşı’nı hak ettiği yere getirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nın tüm bölgelerine eşit hizmet götürdüklerinin altını çizdi.  ”Gölbaşı Belediyesi olarak hizmetimizi, Gölbaşımızın bütün bölgelerine eşit olarak götürüyoruz. Göreve gelirken, seçim beyannamemizde de sunduğumuz birçok projemizi bugün geldiğimiz noktada hayata geçirmiş bulunuyoruz. Park Eymir nasılsa, Yavrucuk Köyü nasılsa İncek merkez de belediyemizden aynı hizmeti alıyor. Meclis üyelerimiz ve bürokratlarımızla elimizden gelen her türlü desteği vatandaşımıza vermeyi sürdürüyoruz”dedi. Yeni projelerinden bahseden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, katkılarından dolayı yönetim kuruluna ve temsilcilere teşekkür etti.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları Yönetim Kurulu ve Temsilciler Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları Yönetim Kurulu ve Temsilciler Kurulu üyeleri ile buluştu, projelerini anlattı. Hayata geçirdikleri projelerle Gölbaşı’nı hak ettiği yere getirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nın tüm bölgelerine eşit hizmet götürdüklerinin altını çizdi.

 ”Gölbaşı Belediyesi olarak hizmetimizi, Gölbaşımızın bütün bölgelerine eşit olarak götürüyoruz. Göreve gelirken, seçim beyannamemizde de sunduğumuz birçok projemizi bugün geldiğimiz noktada hayata geçirmiş bulunuyoruz. Park Eymir nasılsa, Yavrucuk Köyü nasılsa İncek merkez de belediyemizden aynı hizmeti alıyor. Meclis üyelerimiz ve bürokratlarımızla elimizden gelen her türlü desteği vatandaşımıza vermeyi sürdürüyoruz”dedi. Yeni projelerinden bahseden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, katkılarından dolayı yönetim kuruluna ve temsilcilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.