TURUNCU BEYAZLILAR, SAMSUN'A ÇIKIYOR!

SPOR 26.11.2021 - 16:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1302+ kez okundu.
 

TURUNCU BEYAZLILAR, SAMSUN'A ÇIKIYOR!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, eplasmanda Samsunspor ile karşılaşıyor.
Ligde oynadığı son Altınordu, Balıkesirspor ve Ankaragücü maçlarındaki galibiyetle yüzü gülün turuncu beyazlılar,  Samsun karşısında da seriyi sürdürmek istiyor.    Adanaspor, Samsun maçı için Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde iyi hayırlık yaptı. Teknik ve taktik antrenmaların yanısıra güç ve moral depolayan turuncu beyazlılar, bugün saat 19.00'da deplasmanda Samsunspor karşısında olacak. Ligde 9. sırada yer alan Adanaspor'un 13 maçta 18 puanı bulunuyor.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, eplasmanda Samsunspor ile karşılaşıyor.

Ligde oynadığı son Altınordu, Balıkesirspor ve Ankaragücü maçlarındaki galibiyetle yüzü gülün turuncu beyazlılar,  Samsun karşısında da seriyi sürdürmek istiyor. 

 

Adanaspor, Samsun maçı için Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde iyi hayırlık yaptı. Teknik ve taktik antrenmaların yanısıra güç ve moral depolayan turuncu beyazlılar, bugün saat 19.00'da deplasmanda Samsunspor karşısında olacak. Ligde 9. sırada yer alan Adanaspor'un 13 maçta 18 puanı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.