ADAMHASAN MEKSİKA’DA!

GÜNDEM 30.11.2021 - 20:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1768+ kez okundu.
 

ADAMHASAN MEKSİKA’DA!

Egemen’in Hukuk Danışmanı Av. Fikret Adamhasan, eşi Şermin Adamhasan ile birlikte Meksika’ya gitti.  Adamhasan, değişik kültürleri görme amaçlı gezi kapsamında Meksika’da yeni dostluklar da oluşturmak istediklerini söyledi. Mexico City’deki Atatürk anıtını da eşi ile birlikte ziyaret eden Fikret Adamhasan, “Çukurova Turizm Derneği olarak ülkemizin ve Adana’nın da tanıtımını yapıyoruz. Gezdiğimiz gördüğümüz yerlerde yeni dostluk köprüleri kültürel bağlar oluşturmayı planlıyoruz. Umarız isteğimiz sonucu alırız” dedi.

Egemen’in Hukuk Danışmanı Av. Fikret Adamhasan, eşi Şermin Adamhasan ile birlikte Meksika’ya gitti. 

Adamhasan, değişik kültürleri görme amaçlı gezi kapsamında Meksika’da yeni dostluklar da oluşturmak istediklerini söyledi. Mexico City’deki Atatürk anıtını da eşi ile birlikte ziyaret eden Fikret Adamhasan, “Çukurova Turizm Derneği olarak ülkemizin ve Adana’nın da tanıtımını yapıyoruz. Gezdiğimiz gördüğümüz yerlerde yeni dostluk köprüleri kültürel bağlar oluşturmayı planlıyoruz. Umarız isteğimiz sonucu alırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.