Başkan Soner Çetin'den Gündoğdu'ya övgü

GÜNDEM 29.03.2022 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1977+ kez okundu.
 

Başkan Soner Çetin'den Gündoğdu'ya övgü

Adana Valiliği ve Gündoğdu Vakfı’nın desteklediği, Adana’nın Kurtuluşunun 100. Yıl Etkinlikleri arasında önemli ilgi gören ‘Alperen Bilgili’nin gözünden Adana Fotoğrafları Sergisi’ büyük coşku ile Çukurova Belediyesinde açıldı. Serginin açılışında ‘Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Belgeseli’de’ izlendi.   Törene Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrenciler ve sanatçılar katıldı.   ÇETİN: GÜNDOĞDU’YU GURURLA TAKİP EDİYORUZ   Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Adana’nın Kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Fotoğraf Sanatçısı Alperen Bilgili’nin ‘Adana Doğa ve Kuş Fotoğrafları’ sergisinin açılışını yaptık. Orhan Kemal Kültür Merkezimizde ev sahipliği yaptığımız serginin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Serginin gerçekleşmesine destek olan Valimiz Süleyman Elban ile Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gündoğdu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gündoğdu Vakfı’nın Adana’mız ve ülkemiz için yaptığı sosyal projeleri gururla takip ediyoruz” dedi.     KOÇAK: VALİMİZ ÇOK ÖNEM VERDİ   İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, büyük bir kurtuluş mücadelesi veren Adana’nın destansı başarısının 100. Yıl gururunu yaşadıklarını belirtip, “Valimiz Süleyman Elban 100. Yıl etkinliklerine çok önem verdi. Amacımız yeni nesle kurtuluşu anlatmaktı. Böylesi önemli bir serginin açılışını yapmak çok anlamlı. Gündoğdu Vakfı ve emeği geçenlerin eline sağlık” diye konuştu.    GÜNDOĞDU TEŞEKKÜR ETTİ   Gündoğdu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise “Valimiz Süleyman Elban’nın sergi fikrimize destek vermesi bize büyük moral oldu. Valiliğimiz başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze, tüm belediyelerimize, ilgili kurumlarımıza, Alperen Bilgili kardeşimize, sanatçılarımıza,  sergimize ev sahipliği yapan Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin ile ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Adana Valiliği ve Gündoğdu Vakfı’nın desteklediği, Adana’nın Kurtuluşunun 100. Yıl Etkinlikleri arasında önemli ilgi gören ‘Alperen Bilgili’nin gözünden Adana Fotoğrafları Sergisi’ büyük coşku ile Çukurova Belediyesinde açıldı. Serginin açılışında ‘Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Belgeseli’de’ izlendi.

 

Törene Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrenciler ve sanatçılar katıldı.

 

ÇETİN: GÜNDOĞDU’YU GURURLA TAKİP EDİYORUZ

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Adana’nın Kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Fotoğraf Sanatçısı Alperen Bilgili’nin ‘Adana Doğa ve Kuş Fotoğrafları’ sergisinin açılışını yaptık. Orhan Kemal Kültür Merkezimizde ev sahipliği yaptığımız serginin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Serginin gerçekleşmesine destek olan Valimiz Süleyman Elban ile Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gündoğdu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gündoğdu Vakfı’nın Adana’mız ve ülkemiz için yaptığı sosyal projeleri gururla takip ediyoruz” dedi.

 

 

KOÇAK: VALİMİZ ÇOK ÖNEM VERDİ

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, büyük bir kurtuluş mücadelesi veren Adana’nın destansı başarısının 100. Yıl gururunu yaşadıklarını belirtip, “Valimiz Süleyman Elban 100. Yıl etkinliklerine çok önem verdi. Amacımız yeni nesle kurtuluşu anlatmaktı. Böylesi önemli bir serginin açılışını yapmak çok anlamlı. Gündoğdu Vakfı ve emeği geçenlerin eline sağlık” diye konuştu. 

 

GÜNDOĞDU TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gündoğdu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise “Valimiz Süleyman Elban’nın sergi fikrimize destek vermesi bize büyük moral oldu. Valiliğimiz başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze, tüm belediyelerimize, ilgili kurumlarımıza, Alperen Bilgili kardeşimize, sanatçılarımıza,  sergimize ev sahipliği yapan Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin ile ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.