Toros kaplanı, Samsun'la oynuyor!

SPOR 20.04.2022 - 17:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1768+ kez okundu.
 

Toros kaplanı, Samsun'la oynuyor!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bugün Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.    Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde çalışmalarını tamamlayan turuncu beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.  Turuncu beyazlılar, geçen hafta deplasmanda Ankaragücü'ne 2-0'lık skorla yenilmişti.  Adanaspor, Samsun maçından sonra Tuzlaspor, Boluspor, İstanbulspor ve Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.  Adanaspor- Samsunspor arasındaki karşılaşma bugün saat 17.00'de oynanacak.  Ligde 9. sıradaki Adanaspor'un 31 karşılaşmada 41 puanı bulunuyor. Turuncu beyazlılar, bu karşılaşmalarda; 11 galibiyet, 8 beraberlik, 12 mağlubiyet aldı. Adanaspor, rakip kalelere 35 gol atarken, kendi kalesinde ise 33 gol gördü.  Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, "Geride kalan 5 maçta maksimum puan alıp, ligi bize yakışan en iyi yerde bitirmek istiyoruz" demişti.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bugün Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. 

 

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde çalışmalarını tamamlayan turuncu beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı. 


Turuncu beyazlılar, geçen hafta deplasmanda Ankaragücü'ne 2-0'lık skorla yenilmişti. 


Adanaspor, Samsun maçından sonra Tuzlaspor, Boluspor, İstanbulspor ve Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. 


Adanaspor- Samsunspor arasındaki karşılaşma bugün saat 17.00'de oynanacak. 


Ligde 9. sıradaki Adanaspor'un 31 karşılaşmada 41 puanı bulunuyor. Turuncu beyazlılar, bu karşılaşmalarda; 11 galibiyet, 8 beraberlik, 12 mağlubiyet aldı. Adanaspor, rakip kalelere 35 gol atarken, kendi kalesinde ise 33 gol gördü. 


Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, "Geride kalan 5 maçta maksimum puan alıp, ligi bize yakışan en iyi yerde bitirmek istiyoruz" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.