Sarıgül, "Affet" demeyi sürdürüyor

SİYASET 04.05.2022 - 17:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2448+ kez okundu.
 

Sarıgül, "Affet" demeyi sürdürüyor

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, toplumsal barış için affet kampanyasını "Affet Türkiye" sloganı ile sürdürüyor.  Sarıgül, Adana'da 'Genel af' çağrısını yineledi. Toplumsal barışa ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu söyleyen Sarıgül, toplumsal gerginliğin ortadan kaldırılması gerektiğine dikkat çekti. Sarıgül, partisinin İl Başkanı Hakan Malgaf ile birlikte  Karaisalı ve İmamoğlu'nda vatandaşlarla bayramlaştı. Sarıgül, Kürkçüler Cezaevi önünde biraraya geldiği mahkum yakınları ile görüşmesinin ardından 9 Nisan'dan bu yana birçok cezaevini dolaştığını kaydetti. Sarıgül, 270 bin kapasiteli cezaevlerinde 300 binin üzerinde kişinin kaldığını anımsatarak, özellikle cezaevlerinde anneleriyle birlikte kalmak zorunda olan çocuklara üzüldüğünü söyledi. Sarıgül, "Devletimiz güçlüdür, adildir ve şefkatlidir. O nedenle çocuklar için, anneler ve babalar için affet Türkiye'm. Toplumsal barış, kardeşlik hukuk için affet Türkiye'm diyorum. Bu çağrım vicdanidir." ifadelerini kullandı.  Sarıgül, partisinin Karaisalı İlçe Teşkilatı'nın açılışına da katıldı. Sarıgül burada, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: "Bu mübarek bayram gününde parti binamızı açıyoruz. Açılışını yaptığımız bu bina hayırlara vesile olsun. Vatanımız için, milletimiz için, ülkemiz için çalışma yeri olsun. Allah’ım bizi, toplum menfaati için çalışanlardan, davasına sebat edenlerden, doğru yolda yürüyenlerden, adaleti ayakta tutanlardan, Hak ve hakikatten ayrılmayanlardan eylesin! Allah, kin güdenleri, nefret edenleri, fitne çıkaranları, kul hakkına girenleri, bizden uzak etsin. Allah bizi, vicdan, merhamet ve bereket çizgisinden ayırmasın. Allah, emeklilerin, emekçilerin, çiftçilerin, esnafların, EYT’ lilerin, kadro bekleyenlerin, 3600 ek gösterge isteyenlerin, çocukların, kadınların, yaşlıların, engellilerin, hak ve hukukunu korumayı nasip etsin. Halisane duygularla bir araya geldik. Ülkemizde, varlık olsun, huzur olsun, bereket olsun istiyoruz. Herkesin yapacak işi olsun, yiyecek aşı olsun, evi olsun, geliri olsun istiyoruz. Kimse yokluk, yoksulluk çekmesin, kimse muhtaç olmasın istiyoruz. Haksızlık ve eşitsizlik bitsin istiyoruz. Çocuklarımız iyi eğitim alsın, gençlerimiz iş bulsun istiyoruz. Çiftçimiz eksin, biçsin, malını değerinden satsın istiyoruz. Esnafımızın işleri açılsın, fabrika bacaları tütsün, iş kapıları açılsın istiyoruz. Allah’ım, bu yolda çalışmayı, başarılı olmayı nasip etsin. Allah yardımcımız olsun."

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, toplumsal barış için affet kampanyasını "Affet Türkiye" sloganı ile sürdürüyor. 

Sarıgül, Adana'da 'Genel af' çağrısını yineledi. Toplumsal barışa ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu söyleyen Sarıgül, toplumsal gerginliğin ortadan kaldırılması gerektiğine dikkat çekti. Sarıgül, partisinin İl Başkanı Hakan Malgaf ile birlikte  Karaisalı ve İmamoğlu'nda vatandaşlarla bayramlaştı. Sarıgül, Kürkçüler Cezaevi önünde biraraya geldiği mahkum yakınları ile görüşmesinin ardından 9 Nisan'dan bu yana birçok cezaevini dolaştığını kaydetti. Sarıgül, 270 bin kapasiteli cezaevlerinde 300 binin üzerinde kişinin kaldığını anımsatarak, özellikle cezaevlerinde anneleriyle birlikte kalmak zorunda olan çocuklara üzüldüğünü söyledi. Sarıgül, "Devletimiz güçlüdür, adildir ve şefkatlidir. O nedenle çocuklar için, anneler ve babalar için affet Türkiye'm. Toplumsal barış, kardeşlik hukuk için affet Türkiye'm diyorum. Bu çağrım vicdanidir." ifadelerini kullandı. 
Sarıgül, partisinin Karaisalı İlçe Teşkilatı'nın açılışına da katıldı. Sarıgül burada, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: "Bu mübarek bayram gününde parti binamızı açıyoruz. Açılışını yaptığımız bu bina hayırlara vesile olsun. Vatanımız için, milletimiz için, ülkemiz için çalışma yeri olsun.
Allah’ım bizi, toplum menfaati için çalışanlardan, davasına sebat edenlerden, doğru yolda yürüyenlerden, adaleti ayakta tutanlardan, Hak ve hakikatten ayrılmayanlardan eylesin! Allah, kin güdenleri, nefret edenleri, fitne çıkaranları, kul hakkına girenleri, bizden uzak etsin. Allah bizi, vicdan, merhamet ve bereket çizgisinden ayırmasın. Allah, emeklilerin, emekçilerin, çiftçilerin, esnafların, EYT’ lilerin, kadro bekleyenlerin, 3600 ek gösterge isteyenlerin, çocukların, kadınların, yaşlıların, engellilerin, hak ve hukukunu korumayı nasip etsin. Halisane duygularla bir araya geldik. Ülkemizde, varlık olsun, huzur olsun, bereket olsun istiyoruz. Herkesin yapacak işi olsun, yiyecek aşı olsun, evi olsun, geliri olsun istiyoruz. Kimse yokluk, yoksulluk çekmesin, kimse muhtaç olmasın istiyoruz. Haksızlık ve eşitsizlik bitsin istiyoruz. Çocuklarımız iyi eğitim alsın, gençlerimiz iş bulsun istiyoruz. Çiftçimiz eksin, biçsin, malını değerinden satsın istiyoruz. Esnafımızın işleri açılsın, fabrika bacaları tütsün, iş kapıları açılsın istiyoruz. Allah’ım, bu yolda çalışmayı, başarılı olmayı nasip etsin.
Allah yardımcımız olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.