Öğretmenler Korosu’ndan Orhan Kemal’de muhteşem konser!

GÜNDEM 20.05.2022 - 17:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1702+ kez okundu.
 

Öğretmenler Korosu’ndan Orhan Kemal’de muhteşem konser!

Çukurova Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu, dinleyenlerin unutamayacakları bir konser verdi. Büyük ilgiyle dinlenen konseri Şef Demet Eren yönetti.      Orhan Kemal Kültür Merkezi’ndeki konsere Milli Eğitim İl Müdürü Yaşar Koçak, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Sert ile 300’e yakın davetli katıldı. Koro, Anadolu’nun farklı yörelerinden eserlerle dinleyenleri adeta mest etti. Seslendirilen birbirinden güzel türkülerin ardından halk oyunları gösterisi de büyük keyifle izlendi.  Sanatseverler, Orhan Kemal Kültür Merkezi’ndeki konseri dinlemek için adeta akın etti. Bazıları, koroyu ve halk oyunlarını merdivenlerde izlemek zorunda kaldı.    Etkinliğin ardından Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Koro Şefi Demet Eren’e çiçek verirken, başarılı performanslarından dolayı sanatçıları tebrik etti.

Çukurova Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu, dinleyenlerin unutamayacakları bir konser verdi. Büyük ilgiyle dinlenen konseri Şef Demet Eren yönetti. 

 

 

Orhan Kemal Kültür Merkezi’ndeki konsere Milli Eğitim İl Müdürü Yaşar Koçak, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Sert ile 300’e yakın davetli katıldı. Koro, Anadolu’nun farklı yörelerinden eserlerle dinleyenleri adeta mest etti. Seslendirilen birbirinden güzel türkülerin ardından halk oyunları gösterisi de büyük keyifle izlendi. 


Sanatseverler, Orhan Kemal Kültür Merkezi’ndeki konseri dinlemek için adeta akın etti. Bazıları, koroyu ve halk oyunlarını merdivenlerde izlemek zorunda kaldı. 

 


Etkinliğin ardından Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Koro Şefi Demet Eren’e çiçek verirken, başarılı performanslarından dolayı sanatçıları tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.