SPOR 14.06.2022 - 19:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1604+ kez okundu.
 

U18 Türkiye Şampiyonası'nda Adana Vefaspor, Türkiye birincisi!
Adana’da 5 yıl önce kurulan Adana Vefaspor’un U18 Takımı, 2021-2022 sezonu final müsabakasında Samsun Atakumspor’u 1-0 yenerek, Türkiye birincisi oldu.   U18 Türkiye Şampiyonası, 75 ilden 116 takımın katılımıyla 12-15 Mayıs tarihinde başladı, 20 grupta 1. Kademe müsabakaları yapılırken, 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 grupta 2. Kademe müsabakaları gerçekleştirildi.  Final müsabakaları, gruplarda birinci olan Samsun Atakum Belediyespor, İstanbul Feriköyspor, Konya Selçuklu Belediyespor ve Adana Vefa Spor takımlarının katılımı ile 11-12 Haziran tarihlerinde Bolu'da yapıldı. Bolu Atatürk Stadı'nda Adana Vefaspor ile Samsun Atakumspor arasındaki final müsabakası 1-0 Adana Vefaspor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Adana Vefaspor bu sonuçla Türkiye birincisi olurken, Samsun Atakumspor Türkiye ikincisi oldu.  Üçüncülük müsabakasında Feriköyspor'u 4-0 yenen Selçuklu Belediyespor, Türkiye üçüncüsü oldu. Feriköyspor ise şampiyonayı dördüncü olarak tamamladı.   Sarı Siyahlıların U18 takımı 1. Turda Kahramanmaraş ve 2. Turda Malatya’daki maçlarını kazandı. Malatya’da 12 kez fileleri havalandıran ve maç başına 4 gol ortalaması olan Vefaspor, kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Adana vefaspor’un başkanlığını Cengiz Kaskat yapıyor.
U18 Türkiye Şampiyonası'nda Adana Vefaspor, Türkiye birincisi!

Adana’da 5 yıl önce kurulan Adana Vefaspor’un U18 Takımı, 2021-2022 sezonu final müsabakasında Samsun Atakumspor’u 1-0 yenerek, Türkiye birincisi oldu.

 

U18 Türkiye Şampiyonası, 75 ilden 116 takımın katılımıyla 12-15 Mayıs tarihinde başladı, 20 grupta 1. Kademe müsabakaları yapılırken, 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 grupta 2. Kademe müsabakaları gerçekleştirildi. 


Final müsabakaları, gruplarda birinci olan Samsun Atakum Belediyespor, İstanbul Feriköyspor, Konya Selçuklu Belediyespor ve Adana Vefa Spor takımlarının katılımı ile 11-12 Haziran tarihlerinde Bolu'da yapıldı. Bolu Atatürk Stadı'nda Adana Vefaspor ile Samsun Atakumspor arasındaki final müsabakası 1-0 Adana Vefaspor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Adana Vefaspor bu sonuçla Türkiye birincisi olurken, Samsun Atakumspor Türkiye ikincisi oldu. 


Üçüncülük müsabakasında Feriköyspor'u 4-0 yenen Selçuklu Belediyespor, Türkiye üçüncüsü oldu. Feriköyspor ise şampiyonayı dördüncü olarak tamamladı.

 

Sarı Siyahlıların U18 takımı 1. Turda Kahramanmaraş ve 2. Turda Malatya’daki maçlarını kazandı. Malatya’da 12 kez fileleri havalandıran ve maç başına 4 gol ortalaması olan Vefaspor, kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Adana vefaspor’un başkanlığını Cengiz Kaskat yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.