30. yılda 46 yeni üyeyle “Yaza Merhaba!”

GÜNDEM 20.06.2022 - 17:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1251+ kez okundu.
 

30. yılda 46 yeni üyeyle “Yaza Merhaba!”

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Başkanı Ali Can Boğa, şehrin geleceği için üyelerinin gereksinim duyduğu konularda ellerini taşın altına koymayı sürdüreceklerini, var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.    ADANAGİAD, Sheraton Otel’de Yaza Merhaba etkinliği düzenledi. Başkan Boğa, konuklarla yakından ilgilenirken, dernek üyeleri de sohbet etme imkânı yakaladı. Başkan Boğa, kuruluşunun 30’ncu yılında üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Boğa, birlikteliği pekiştiren motivasyonu yükselten etkinlikleri önemsediklerini kaydetti. Gecede, ADANAGİAD'ın geçmiş dönem başkanlarıyla birlikte derneğe yeni üye olan 46 kişiye üyelik belgeleri verildi. Gecede Sanatçı Ezgi Gergin beğenilen şarkıları seslendirerek katılanlara unutamayacakları bir akşam yaşattı.

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Başkanı Ali Can Boğa, şehrin geleceği için üyelerinin gereksinim duyduğu konularda ellerini taşın altına koymayı sürdüreceklerini, var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. 

 

ADANAGİAD, Sheraton Otel’de Yaza Merhaba etkinliği düzenledi. Başkan Boğa, konuklarla yakından ilgilenirken, dernek üyeleri de sohbet etme imkânı yakaladı. Başkan Boğa, kuruluşunun 30’ncu yılında üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Boğa, birlikteliği pekiştiren motivasyonu yükselten etkinlikleri önemsediklerini kaydetti. Gecede, ADANAGİAD'ın geçmiş dönem başkanlarıyla birlikte derneğe yeni üye olan 46 kişiye üyelik belgeleri verildi. Gecede Sanatçı Ezgi Gergin beğenilen şarkıları seslendirerek katılanlara unutamayacakları bir akşam yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.