Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet heyecanı

GÜNDEM 23.06.2022 - 18:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2000+ kez okundu.
 

Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet heyecanı

Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Okulun 8’inci ve 12’nci sınıfları için mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.    Okul Müdürü Necla Kayıklık, mezun olan tüm öğrencilerini kutlayıp, gelecekteki hayatlarında başarı temennisinde bulundu.   Cübbe ve kepleriyle mezuniyet geçidi gerçekleştiren öğrenciler, yemin töreninde “Okuldan aldıkları eğitimi ülke ve insanlık yararına kullanacakları, sosyal ilişkilerinde kul hakkına dikkat edecekleri, çalışma hayatına atıldıklarında vazifelerini ayrımcılık yapmadan ifa edeceklerine” yönelik söz verdi.    Velilerin de büyük ilgi gösterdiği mezuniyet töreninde ortaokul ve lise okul birincileri, kendilerinden sonraki alt sınıfların okul birincilerine bayrak devir teslimi yaptı.  Öğrenciler daha sonra ise kep fırlatarak büyük mutluluk yaşadı.

Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Okulun 8’inci ve 12’nci sınıfları için mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. 

 

Okul Müdürü Necla Kayıklık, mezun olan tüm öğrencilerini kutlayıp, gelecekteki hayatlarında başarı temennisinde bulundu.

 

Cübbe ve kepleriyle mezuniyet geçidi gerçekleştiren öğrenciler, yemin töreninde “Okuldan aldıkları eğitimi ülke ve insanlık yararına kullanacakları, sosyal ilişkilerinde kul hakkına dikkat edecekleri, çalışma hayatına atıldıklarında vazifelerini ayrımcılık yapmadan ifa edeceklerine” yönelik söz verdi. 

 

Velilerin de büyük ilgi gösterdiği mezuniyet töreninde ortaokul ve lise okul birincileri, kendilerinden sonraki alt sınıfların okul birincilerine bayrak devir teslimi yaptı.  Öğrenciler daha sonra ise kep fırlatarak büyük mutluluk yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.