Tansu Çiller, Büyük Türkiye Partisi ile siyasete dönüyor!

SİYASET 26.07.2022 - 19:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2262+ kez okundu.
 

Tansu Çiller, Büyük Türkiye Partisi ile siyasete dönüyor!

Eski Başbakan Tansu Çiller’in yapılacak genel kongrenin ardından partilerinin Genel Başkanı olacağını söyleyen Büyük Türkiye Partisi Adana İl Başkanı Servet Doğan, “Darbe yaptırımları ile Tansu Çiller’in siyaset yapması engellendi. Eski siyasiler, tekrar arenaya çıkıp menfaatleri için Çiller’in başarısını engellemeye çalışıyor” dedi.    Büyük Türkiye Partisi Adana İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen Servet Doğan, şehrin, milletin ve vatanın çok iyi yerlere gelmesi için mücadele etmeye kararlı olduklarını söyledi. Doğan, “İl kongreleri bittiği zaman genel kongremizi yapacağız Genel Başkanımız Hüseyin Durmaz koltuğunu Eski Başbakanımız Tansu Çiller’e devredecek. Seçime yetişmek için büyük gayret gösteriyoruz. Merkez sağı ‘Büyük Türkiye Partisi’ çatısı altında toplayacağız” ifadelerini kullandı.    BüyükTürkiye Partisi Seyhan İlçe Başkanı Hasibe Al, Adana İl kongresinde güven tazeleyen Adana İl Başkanı Servet Doğan'ı kutladı.    Servet Doğan, şöyle konuştu: “Adana’da teşkilatları, kirlenmemiş, tertemiz insanlarla, deneyimli isimlerle kurduk. İnşallah ileriki bir dönemde bu başarının meyvelerini alacağız. Tansu hanımı 20 seneden sonra siyasete döndüren şey; bu günkü ülke siyasetimizde alınan yanlış kararlar ve ekonomi için yazılan reçetelerin yetersiz olmasıdır. Tansu hamının merkez sağı toparlamak için sahalara inmesi başka partileri rahatsız ediyor. Tansu Çiller’in başarı elde etmemesi için uğraşıyorlar. Biz bunlara cevap verdik. Acizliklerinden yapıyorlar.”    Bu arada, Büyük Türkiye Partisi İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Servet Doğan, Başkan Yardımcısı Bahadır Yaraşık, Başkan Yardımcısı Nurettin Yıldırım, Üyeler; Murat İlhanlar, Levent Gündoğdu, Bahri Metin Yaraşık, Ramazan Bulut.

Eski Başbakan Tansu Çiller’in yapılacak genel kongrenin ardından partilerinin Genel Başkanı olacağını söyleyen Büyük Türkiye Partisi Adana İl Başkanı Servet Doğan, “Darbe yaptırımları ile Tansu Çiller’in siyaset yapması engellendi. Eski siyasiler, tekrar arenaya çıkıp menfaatleri için Çiller’in başarısını engellemeye çalışıyor” dedi. 

 

Büyük Türkiye Partisi Adana İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen Servet Doğan, şehrin, milletin ve vatanın çok iyi yerlere gelmesi için mücadele etmeye kararlı olduklarını söyledi. Doğan, “İl kongreleri bittiği zaman genel kongremizi yapacağız Genel Başkanımız Hüseyin Durmaz koltuğunu Eski Başbakanımız Tansu Çiller’e devredecek. Seçime yetişmek için büyük gayret gösteriyoruz. Merkez sağı ‘Büyük Türkiye Partisi’ çatısı altında toplayacağız” ifadelerini kullandı. 

 

BüyükTürkiye Partisi Seyhan İlçe Başkanı Hasibe Al, Adana İl kongresinde güven tazeleyen Adana İl Başkanı Servet Doğan'ı kutladı. 


 

Servet Doğan, şöyle konuştu: “Adana’da teşkilatları, kirlenmemiş, tertemiz insanlarla, deneyimli isimlerle kurduk. İnşallah ileriki bir dönemde bu başarının meyvelerini alacağız. Tansu hanımı 20 seneden sonra siyasete döndüren şey; bu günkü ülke siyasetimizde alınan yanlış kararlar ve ekonomi için yazılan reçetelerin yetersiz olmasıdır. Tansu hamının merkez sağı toparlamak için sahalara inmesi başka partileri rahatsız ediyor. Tansu Çiller’in başarı elde etmemesi için uğraşıyorlar. Biz bunlara cevap verdik. Acizliklerinden yapıyorlar.” 

 

Bu arada, Büyük Türkiye Partisi İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Servet Doğan, Başkan Yardımcısı Bahadır Yaraşık, Başkan Yardımcısı Nurettin Yıldırım, Üyeler; Murat İlhanlar, Levent Gündoğdu, Bahri Metin Yaraşık, Ramazan Bulut.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.