EMEKLİYE GÜÇLÜK ÇIKARMAYIN

15.08.2022 - 18:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1296+ kez okundu.
 

EMEKLİYE GÜÇLÜK ÇIKARMAYIN

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Seyhan Şube Başkanı Yaşar Tekin, promosyon için kamu bankalarından ayrılmak isteyen emeklilerin güçlüklerle karşılaştığını belirterek, bu durumun düzeltilmesini istedi.    Tekin, “Kamu bankaları bugün 750 liranın üstünde promosyon vermiyor. Özel bankalar ise promosyonu 7 bin 500 liraya kadar çıkardı. Emekli, en fazla miktarı veren bankaya gitmek istiyor. Ancak bazı emekli arkadaşlara borcunuz var denilerek, engel çıkarılıyor. Bu kabul edilemez” dedi.    Tekin, emeklinin istediğini bankaya geçmesinin önündeki engellerin kaldırılmasını gerektiğine dikkat çekerek, “Bankalar emekliye neden sıkboğaz yapıyor. Benim de kamu bankasına borcum vardı, promosyonu artırın ayrılmayayım da dedim, ancak olmadı. Başka bankaya geçtim” diye konuştu.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Seyhan Şube Başkanı Yaşar Tekin, promosyon için kamu bankalarından ayrılmak isteyen emeklilerin güçlüklerle karşılaştığını belirterek, bu durumun düzeltilmesini istedi. 

 

Tekin, “Kamu bankaları bugün 750 liranın üstünde promosyon vermiyor. Özel bankalar ise promosyonu 7 bin 500 liraya kadar çıkardı. Emekli, en fazla miktarı veren bankaya gitmek istiyor. Ancak bazı emekli arkadaşlara borcunuz var denilerek, engel çıkarılıyor. Bu kabul edilemez” dedi. 

 

Tekin, emeklinin istediğini bankaya geçmesinin önündeki engellerin kaldırılmasını gerektiğine dikkat çekerek, “Bankalar emekliye neden sıkboğaz yapıyor. Benim de kamu bankasına borcum vardı, promosyonu artırın ayrılmayayım da dedim, ancak olmadı. Başka bankaya geçtim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.