İsmail Küçükkaya “Yeni Bir Sabah”la başlıyor!

GÜNDEM 11.09.2022 - 18:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1979+ kez okundu.
 

İsmail Küçükkaya “Yeni Bir Sabah”la başlıyor!

Gazeteci İsmail Küçükkaya, bugün Halk Tv’den izleyenlere “merhaba” diyecek.    Halk TV’de Yeni Bir Sabah Programı izleyicilerle buluşuyor. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sunacağı program 'İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah' hafta içi her gün saat 08.00 ile 11.00 arasında Halk TV ekranlarında olacak. Fox TV’de Çalar Saat Programı ile büyük beğeni toplayan ünlü gazetecinin ilk programı bugün start alıyor. Küçükkaya, Halk TV’de başlamasına ilişkin şu değerlendirmeyi yapmıştı: “Çok heyecanlıyım. Çok da mutluyum. Sebebi şudur. Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Sizlerin omuzladığınız bu önemli dönemecin sorumluluğuna ben de gıpta ile bakıyordum. Şimdi ama bir haber kanalında duruşu da belli, siyasal pozisyonu da belli bir haber kanalında ben de sizin bu çabanıza, Türkiye'nin basın tarihinde, basın ve özgürlük tarihinde bu çabasında kendimce katkı vermeye çalışacağım."

Gazeteci İsmail Küçükkaya, bugün Halk Tv’den izleyenlere “merhaba” diyecek. 

 

Halk TV’de Yeni Bir Sabah Programı izleyicilerle buluşuyor. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sunacağı program 'İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah' hafta içi her gün saat 08.00 ile 11.00 arasında Halk TV ekranlarında olacak.


Fox TV’de Çalar Saat Programı ile büyük beğeni toplayan ünlü gazetecinin ilk programı bugün start alıyor. Küçükkaya, Halk TV’de başlamasına ilişkin şu değerlendirmeyi yapmıştı: “Çok heyecanlıyım. Çok da mutluyum. Sebebi şudur. Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Sizlerin omuzladığınız bu önemli dönemecin sorumluluğuna ben de gıpta ile bakıyordum. Şimdi ama bir haber kanalında duruşu da belli, siyasal pozisyonu da belli bir haber kanalında ben de sizin bu çabanıza, Türkiye'nin basın tarihinde, basın ve özgürlük tarihinde bu çabasında kendimce katkı vermeye çalışacağım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.